Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vispār jau neko Ko Tu meistaram padarīsi. Barība+meistarība=rezultāts
vienā opel forumā čaļi sametās piķi un pasūtīja katram pa kreklam un/vai cepurei ar linku(logo)! es labprāt copē staigātu kreklā ar uzrakstu Parcopi.lv nu tas tā
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
s labprāt copē staigātu kreklā ar uzrakstu Parcopi.lv
Patin te nedaudz atpakaļ. Es uztaisīju kepku, t-kreklu un džemperi ar uzrakstiem. Kepka jau zinu, ka būs vēl vismaz trim cilvēkiem Vienīgi pagaidām neesmu tik biezs, lai izdalītu visiem pa kepkai vai t-kreklam. Bet pa kādam eksemplāram varēs vinnēt šad tad konkursos. Pagaidām var tikai uz paša iniciatīvu izgatavot
nē, ne jau nahaļavu izdalīt! katrs pats pa savu vēlamo preci aizsūta naudu kādam kas organizē! maybe ja vissi kopa vairākus gabalus pasūta tad lētāk sanāk?
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
Apsolos noskaidrot, cik gabali jāpasūta, lai saņemtu kādu atlaidi un vai tas ir iespējams
Tā gan neatbildīs mūsdienām. Ezeri.lv arī neatbilst reālajam tā dziļuma karte Par to jau minēju rakstā par Ķīšezeru
Apsolos noskaidrot, cik gabali jāpasūta, lai saņemtu kādu atlaidi un vai tas ir iespējams
ok gaidīsim! tik jāizziņo ka ir iespēja utt utt, jādod laiks saorganizēties un tad jāsūta ja pietiekami savākušies cilvēki
Quote (parcopi)
Tā gan neatbildīs mūsdienām.
jap, par to jau ar biju aizdomājies un par ezeri.lv ar zināms, lasīts daudz ka neatbilst patiesībai! bet ja piemēram brauc uz kādu nezināmu ezeru un nav kam prasīt tad tur vismaz var saprast vai tas ir sekls vai dziļš ezers