Šodien minos uz darbu Apskatīju ezeru - makšķernieku maz Ledus man vairs nepatīk, laikam sezonu šogad esmu noslēdzis, ja vien marta beigās netikšu uz Peipi Toties minās jau labi, sportisko aktivitāšu atsākšana kopš pagājušās nedēļas, sāk dod rezultātu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gaisā virmo pavasaris, jāliek sev arī kādas slodzītes virsū. Pietiekami ziemā jau organisms taukus audzējis un atpūties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es arī decembrī maucu bez ziemas riepām Man ričukam tādu nav Un nu jau kopš pagājušās nedēļas atkal ikdienas sevis pārvietošanai izmantoju velo!
Arvi - nesanāks. Man rīt jābūt abos darbos Tā jau noderētu klons A, ja vēl uz copi, tad divi kloni
Kapraci - mani ar velo cik ir apturējuši, tad tikai lai pasniegtu trubiņu Un pašli nafig, velo ziemas riepas maksā tā, kā tās būtu apzeltītas
zvanīja eerglis, teica, ka Daugavā pie salu tilta glābēji darbojās - laikam kāds tomēr jau ir iestrēdzis veči prātīgi! lienam tur kur zinam, ka var līst!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es par to pašu. Pa manam labāk vispār vairs nelīst Tukliitis - nav tik traki, viņam slēgtā lodžija. Tikpat kā istabā