[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
eduksDatums: Pirmdiena, 12.03.2012, 11:07 | Ziņa # 2341
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Beidzot noskatījos pagājušās nedēļas raidījumu, kur Grabovskis mūs visus izpogāja. Piebilst īsti nav ko :D

Arī tiko apskatījos, više skazannomu dobavitj nečevo - Normunds Jūs kā mazos ežus piesmēja :D ... Trenēties, un vēlreiz trenēties! ;) :D

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

martiDatums: Pirmdiena, 12.03.2012, 11:59 | Ziņa # 2342
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
boroda: es antibiotikas nelietoju principā. labāk homeopātiskos pilienus uz spirta bāzes :D
šodien jau daudz labāk, rīt būšu zirgā!

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 13:11 | Ziņa # 2343
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien minos uz darbu
Apskatīju ezeru - makšķernieku maz
Ledus man vairs nepatīk, laikam sezonu šogad esmu noslēdzis, ja vien marta beigās netikšu uz Peipi :)
Toties minās jau labi, sportisko aktivitāšu atsākšana kopš pagājušās nedēļas, sāk dod rezultātu! prieks

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BabūnsDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:41 | Ziņa # 2344
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 114
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (parcopi)
Toties minās jau labi, sportisko aktivitāšu atsākšana kopš pagājušās nedēļas, sāk dod rezultātu!

ja

I.R. Baboon

parcopiDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:53 | Ziņa # 2345
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Gaisā virmo pavasaris, jāliek sev arī kādas slodzītes virsū. Pietiekami ziemā jau organisms taukus audzējis un atpūties :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 15:12 | Ziņa # 2346
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
ar ričuku jau drīz varēs maukt bez ziemas riepām!

parcopiDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 15:15 | Ziņa # 2347
Multimakšķernieks
Es arī decembrī maucu bez ziemas riepām :D Man ričukam tādu nav :)
Un nu jau kopš pagājušās nedēļas atkal ikdienas sevis pārvietošanai izmantoju velo! ja

ZivnieksDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 15:19 | Ziņa # 2348
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Aigar,
Pārvieto sevi rīt pie manis uz copp! :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

kapracisDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 15:22 | Ziņa # 2349
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
a ko poliči saka par riepu neatbilstību?:)

parcopiDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 15:33 | Ziņa # 2350
Multimakšķernieks
Arvi - nesanāks. Man rīt jābūt abos darbos :D Tā jau noderētu klons :D A, ja vēl uz copi, tad divi kloni :D

Kapraci - mani ar velo cik ir apturējuši, tad tikai lai pasniegtu trubiņu :D
Un pašli nafig, velo ziemas riepas maksā tā, kā tās būtu apzeltītas :D

TukliitisDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 15:40 | Ziņa # 2351
Galdnieks
Komentāri: 241
Reputācija: 6
ir arī cilvēki kas brauc ar ziemas velo, start šosē veidīgie pārtaisīti, un bez ziemas riepām un ir ok :)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

Koka_KlucisDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 15:52 | Ziņa # 2352
PP2 VIP
Komentāri: 1569
Es ar drīz savu velo no balkona ienesīšu iekšā :D

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

TukliitisDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 16:26 | Ziņa # 2353
Galdnieks
Komentāri: 241
Quote (Koka_Klucis)
no balkona

nabaga velo ;(

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 17:34 | Ziņa # 2354
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
zvanīja eerglis, teica, ka Daugavā pie salu tilta glābēji darbojās - laikam kāds tomēr jau ir iestrēdzis :( veči prātīgi! lienam tur kur zinam, ka var līst!

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 17:37 | Ziņa # 2355
Multimakšķernieks
Quote (Zivnieks)
veči prātīgi! lienam tur kur zinam, ka var līst!

Es par to pašu. Pa manam labāk vispār vairs nelīst :D
Tukliitis - nav tik traki, viņam slēgtā lodžija. Tikpat kā istabā :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv