[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Ceturtdiena, 26.01.2012, 16:56 | Ziņa # 1801
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tikko Jutrix pateica, kāpēc mēs izskatamies pēc "klubiņa". Tāpēc, ka daudz moderatoru un grupa "savējo". Te es vēlētos sīkāk par šo lietu paskaidrot. Moderatori pirmssākumos tika doti pirmajiem lapas lietotājiem, sevišķi tiem, kurus pazīstu personīgi. Nesen nāca klāt jauni moderatori, kas tiešām uz doto brīdi moderē. Savējie tiešām ir savējie+šis nosaukums tiek piešķirts lapas aktīvākajiem lietotājiem. Tāpat kā medāļi :D Bez tā visa var iztikt, bet nevar jau viss būt pēc viena šablona, aktīvākie vismaz var sajusties kā Brežņevs parādes formā :D
Vēl ir vēžotāju grupiņa, pārējie saucās makšķernieki. Bet gribu uzsvērt, ka visi forumā ir līdzvērtīgi un nekāda "ģedovščina" te nav ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 26.01.2012, 17:12 | Ziņa # 1802
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
a man šobrīd garšo rums :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivinensDatums: Ceturtdiena, 26.01.2012, 17:44 | Ziņa # 1803
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Tas Stroke ar 80 apgriezieniem minūtē ? :D

jutrixDatums: Ceturtdiena, 26.01.2012, 17:46 | Ziņa # 1804
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
a man šobrīd garšo rums

a man špaktele un grunts :D
+ vēl alkīda emalija krāsa ja

The most dangerous animal in Japan is ninja

J0nisDatums: Ceturtdiena, 26.01.2012, 18:46 | Ziņa # 1805
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Kāds klubiņš,te ir kārtīgs kremlis !!!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

TukliitisDatums: Ceturtdiena, 26.01.2012, 19:39 | Ziņa # 1806
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
The maaaafija :D

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 27.01.2012, 14:58 | Ziņa # 1807
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Vakar sanāca jocīga kohma.Jau biju pieminējis,ka pie ne tik lieliem mīnusiem "nobeidzās" jauns aķīts.Mēģināju pielaist autiņu nedaudz vēlāk,0-emociju.Vakar vakarā ar kolēgu ieripinājām darba autiņu,sameklējām krokodīlu "piepīpēšanai"...........pagriezu aizdedzes atslēgu,piesķīlās bez problēmam,šorīt arī.Kas par gļuku,tā arī nepieleca.
Sači un cope svētdien atkrīt 100%,aizdomas ka būšu noķēris karsoni.Esiet modri,jo tagad taisīšu bļitkas un laiku pa laikam jūs vērošu

esmu tur,kur neķeras:).

jutrixDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 15:15 | Ziņa # 1808
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
paganels(pp) veseļojies :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

martiDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 15:29 | Ziņa # 1809
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
es šorīt nevarēju startera atslēgu pagriezt.
likās jau, ka jāiet uz autobusu, bet tad pēkšņi tomēr pagriezās :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BebrsDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 15:33 | Ziņa # 1810
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (paganels(pp))
Mēģināju pielaist autiņu nedaudz vēlāk,0-emociju.Vakar vakarā ar kolēgu ieripinājām darba autiņu,sameklējām krokodīlu "piepīpēšanai"...........pagriezu aizdedzes atslēgu,piesķīlās bez problēmam,šorīt arī.Kas par gļuku,tā arī nepieleca.

Ispējams ka bendiks čakarējas. Citreiz tā ir ka neizdod pat skaņu

Nav bildes- nav zives :D

ZivnieksDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 15:48 | Ziņa # 1811
Stāstnieks
khem...šodien piektdiena un mana 400. diena iekš šī portāla, nez kas Edwarda kungam par to sakāms :D

martiDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 16:23 | Ziņa # 1812
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
nez kā tā frekvence otrā dienā ietekmē dancāšanu?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

eduksDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 16:37 | Ziņa # 1813
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
khem...šodien piektdiena un mana 400. diena iekš šī portāla, nez kas Edwarda kungam par to sakāms :D

Ja Tu ar to Edvarda (mani gan tā nesauc) kungu biji domājis mani :D , tad apsveicu ar apaļo jubileju un domājams, sabīdīsim ar Aigaru priekš Tevis kādu ekstra ordeni ;) :D

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ZivnieksDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 16:57 | Ziņa # 1814
Stāstnieks
eduks
Edwarda kungs bija domāts tāds padzēriens - oriģināl nosaukumā Sir Edwards :D

marti
kamēr jauns un neprecēts, nav ne vainas :D

BorodaDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 17:13 | Ziņa # 1815
Grupa: Dzēstās
Zivniek, nu tā prātīgi. :D Lai rīt polkas vietā nesanāk lēnais valsis! :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv