Tikko Jutrix pateica, kāpēc mēs izskatamies pēc "klubiņa". Tāpēc, ka daudz moderatoru un grupa "savējo". Te es vēlētos sīkāk par šo lietu paskaidrot. Moderatori pirmssākumos tika doti pirmajiem lapas lietotājiem, sevišķi tiem, kurus pazīstu personīgi. Nesen nāca klāt jauni moderatori, kas tiešām uz doto brīdi moderē. Savējie tiešām ir savējie+šis nosaukums tiek piešķirts lapas aktīvākajiem lietotājiem. Tāpat kā medāļi Bez tā visa var iztikt, bet nevar jau viss būt pēc viena šablona, aktīvākie vismaz var sajusties kā Brežņevs parādes formā Vēl ir vēžotāju grupiņa, pārējie saucās makšķernieki. Bet gribu uzsvērt, ka visi forumā ir līdzvērtīgi un nekāda "ģedovščina" te nav
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar sanāca jocīga kohma.Jau biju pieminējis,ka pie ne tik lieliem mīnusiem "nobeidzās" jauns aķīts.Mēģināju pielaist autiņu nedaudz vēlāk,0-emociju.Vakar vakarā ar kolēgu ieripinājām darba autiņu,sameklējām krokodīlu "piepīpēšanai"...........pagriezu aizdedzes atslēgu,piesķīlās bez problēmam,šorīt arī.Kas par gļuku,tā arī nepieleca. Sači un cope svētdien atkrīt 100%,aizdomas ka būšu noķēris karsoni.Esiet modri,jo tagad taisīšu bļitkas un laiku pa laikam jūs vērošu
Mēģināju pielaist autiņu nedaudz vēlāk,0-emociju.Vakar vakarā ar kolēgu ieripinājām darba autiņu,sameklējām krokodīlu "piepīpēšanai"...........pagriezu aizdedzes atslēgu,piesķīlās bez problēmam,šorīt arī.Kas par gļuku,tā arī nepieleca.
Ispējams ka bendiks čakarējas. Citreiz tā ir ka neizdod pat skaņu
khem...šodien piektdiena un mana 400. diena iekš šī portāla, nez kas Edwarda kungam par to sakāms
Ja Tu ar to Edvarda (mani gan tā nesauc) kungu biji domājis mani , tad apsveicu ar apaļo jubileju un domājams, sabīdīsim ar Aigaru priekš Tevis kādu ekstra ordeni