Marti, "autortiesības" iekš LV lapām, ja kas, pieder Urmaasam , pēc kura ieteikuma tad tādu sāka būvēt arī daži labi citi. Tad kad Mirtinonkulis (starp citu, kkur pazudis pēdējā laikā?) sāka dziedāt slavas dziesmas šim rīkam, nenoturējos un, izmantojot brīvos un garos ziemas bez ledus un sniega vakarus, pagatavoju arī sev tādu ...
Joprojām lielākā daļa vēro mūsu lapu anonīmi (labi, protams, ka vēro), bet neticu, ka nav to starpā cilvēku, kas varētu ņemt aktīvu dalību lapas un/vai foruma tapšanā, pilnveidošanā ! Nu nav tā sieviešu pirts, kur pa spraugu vērot ... Nākat takš pulciņā! Mēs te strādājam un ieguldām spēkus interesantas lapas par makšķerēšanu tapšanā. Godīgi sakot, pat nezinu kāpēc ir tā. Varbūt neesam Jūsu acīs tik prestiži, t.i. kaut kādas oficiālas/neoficiālas autoritātes nav pateikušas, ka lapa ir ievērības cienīga, lai varētu tajā atklāti piedalīties... Tā, diemžēl, ir viena sasodīti nožēlojama latviešu rakstura īpašība - kautrīgi stāvēt maliņā ar domu, ko nu par mani tagad padomās... Viss manis iepriekš rakstītais nāk no manis personīgi un lapas administrācijai nav nekāda sakara ar manu tekstu, tas ir mans personīgais viedoklis un rūgtums uz sirds, t.i. esmu viens pretīgs čangals, kas mēdz teikt tieši to kas prātā ...
Jā Eduk lūriķu netrūkst Tik labāk ir no malas pačolēt un neiesaistīties,tas pats attiecas uz ekstrēmām situācijām,gan jau citi ko izdarīs lietas labā......
Eduks - tā jau ir. Ir cilvēki, kuri uzskata, ka cietīs bez maz vai viņa reputācija, ja šeit ko ierakstīs Bet tas mani īpaši nesatrauc, es vienkārši turpinu iesākto un virzos un priekšu! Un milzīgs PALDIES, ka atrodas cilvēki, kuri man palīdz šajā lietā un domā līdzīgi
Bebrs - jau no pirmās dienas lapa ir veidota maksimāli atklāta un nav kā slēgtais klubiņš. Arī ar visu informāciju cenšamies būt maksimāli atklāti.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bebrs - darīts Tagad mēģinu saprast, kāpēc zem šī raksta nestrādā ieteikšanas poga....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ienācu, lai aizstāvētu "lūriķus". Es jau sen te esmu reģistrējies, bet pārsvarā lasu lapu "neieejot" tajā, un arī nerakstu, jo ir sajūta, ka Jums te ir savs "klubiņš". Un svešā tusiņā lauzties iekšā ir nepieklājīgi
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Māris visi makšķernieki bāžami vienā "klubiņā" domāju, ka ja būtu kaut mazākā doma, par kaut kādu mistiski privātu forumu, tad publiski tas noteikti nebūtu lasāms tā kā ņem tik dalību - kopā jautrāk!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Čau Māri! Sen te nebiju Tevi manījis Nav, nav te nekāds "savējo" tusiņš. Nezinu kāpēc tāds iespaids radies. Vienkārši aktīvākie laikam tādi tiek uzskatīti
Māri, pirmkārt, novēloti, bet gribu apsveikt Tevi ar kļūšanu par tēvu! Tā kā esmu no PP2 lapas prom un pakāsu paroļus, līdz ar ko nevarēju ielogoties, tad nesanāca man to laicīgi izdarīt... Otrkārt, prieks, ka beidzi "lūriķot" un nāc uz dialogu ! Treškārt, tiešām, šeit nekad nav bijis slēgtais klubs un visi brīvi var nākt lasīt, tāpat piedalīties lapas/foruma tapšanā.