A es vēl neesmu izdomājis, kur brīvdienās uz ledus kāpšu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man tirda doma vēdzelēs aizšaut no ledus paķert. Ķīsis vai Vecdaugava varētu būt uz pāris stundiņām pirms vai pēc tam
Quote (Zivnieks)
rīt strādā?
Jā, sēžu Māmuļā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ik vien kā nākošajā dienā pamodīsies un nodomāsi, a nakuj to pēdējo cepumu vajadzēja vaļā vērt
Arī šogad tiek rīkota Sniega talka; pirmā talka – 4. februārī
Brīnos par mūsu valsti!Nu tikai ņemšu un uz talku..... Es gan esmu par vides sakopšanu ... bet šāda veida talkas nē, es labāk .....
Nesaprotu valstī šogad sniegs uzkrita uz jauno gadu . Tādēļ ka valsts nespēj sakārtot attiecības ar sētnieku mūms jātīra ielas??? Un vēl šitādi lōzungi - “Kā pierādījušas arī talkas, kas organizētas vasarā, sanākot kopā Latvijas iedzīvotāji var paveikt lielas lietas un šobrīd laika apstākļi pieprasa līdzīgu pasākumu organizēšanu arī ziemā. Sniega talka būs ne tikai labi paveikts darbs, bet iespēja uzņēmumiem apliecināt savu atbildību pret sabiedrību un apkārtējo vidi, kā arī vienotā darbā uzlabot savas kā komandas attiecības,” norāda “Sniega talkas” organizatore Linda Ozoliņa.
Arī šogad tiek rīkota Sniega talka; pirmā talka – 4. februārī
njā tādā laikā talkas rīkot ir riktīgs stulbums tur jau nemaz nevarēs neko satalkot sniega un aukstuma dēļ... gribētos redzēt cik tie talkotāji savāksies?!...
tātad! pasen te bija bilde ar ziemas copes inventāru, nezinu diemžēl kā saucās! bet bildē bija svins pa vidu un gar sāniem apkārt gāja aukla uz kuras uzvērti āķi, katrā pusē pa vienam', uz āķiem pērlīte kaut kas tāds un tehnika bija ka svinu pret gultni cilā un asari ņem
gribēju bildi čomam rādīt bet nevaru atrast
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)