[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
paganels(pp)Datums: Piektdiena, 27.01.2012, 18:46 | Ziņa # 1816
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Bebrs,paldies par reputācijas paaugstināšanu.Ar bildēm gan ir pašvaki,kvalitatīvas nevaru ielikt,jo programma ar kuras palīdzību var pārveidot bildes,pārvērš viņas arī citā formātā

esmu tur,kur neķeras:).

urmaasDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 19:18 | Ziņa # 1817
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Yess.Ir 500.
alus

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 19:26 | Ziņa # 1818
Grupa: Dzēstās
Yess, tad nu gan vienu jemu! :D Par nākošajiem 500! :D

eduksDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 19:53 | Ziņa # 1819
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
šodien piektdiena un mana 400. diena iekš šī portāla, nez kas Edwarda kungam par to sakāms :D

Edwarda kungs pateiks, ka jāpasauc kompanjoni - Jamesona un Tullamores kungi ;) :D !

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

BorodaDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 20:49 | Ziņa # 1820
Grupa: Dzēstās
Eduk, tie nav kompanjoni. Tie pret siru Edvardu ir kungi! :D

parcopiDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 22:10 | Ziņa # 1821
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu i sarakstījuši šodien ja
Karoče - atskaites visiem pa pirmo! ja
Rīt, visiem ne asakas! zivs
Copmani, ziņas kaut kad vēlāk publicēšu, šodien nav pruhas :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

copmanis78Datums: Piektdiena, 27.01.2012, 22:12 | Ziņa # 1822
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Rīt, visiem ne asakas!

Jums ar pasākumā ,lai veicas rīt alus

ZivinensDatums: Piektdiena, 27.01.2012, 22:43 | Ziņa # 1823
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Lai Jums veicas tāpat kā man ar Copmani 78 Peipī,iespējami visi varianti :) alus

parcopiDatums: Svētdiena, 29.01.2012, 19:02 | Ziņa # 1824
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pabeidzu aprakstu par sacensībām, kad ielādēsies video, raksts tiks publicēts! raksta

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 31.01.2012, 12:46 | Ziņa # 1825
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šodien pieteicos braucienam uz peipi iekš 18.02, būs jāsāk trīt āķi :D
rīt no rīta uz pāris stundām aizstaigāšu līdz Ķīsim OZO rajonā, pirms darba kādam jūrniekam šmaulī jāielūr :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivinensDatums: Otrdiena, 31.01.2012, 13:03 | Ziņa # 1826
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Svētdien vislabāk ņēma ķiršsarkanu banāniņu,diskobumbas ļoti kūtri,bij iespaids ka pa spožu saulainam laikam.Līdz tam 18 datumam domāju ka ledus būs virs 50 cm.

ZivnieksDatums: Otrdiena, 31.01.2012, 13:06 | Ziņa # 1827
Stāstnieks
ķirsis arī pērn man bija viens no top murmuļiem, tie vēl no pagājušā gada saglabājušies diezgan :)

ZivinensDatums: Otrdiena, 31.01.2012, 13:14 | Ziņa # 1828
Rūdīts copmanis
Ķirsis man topā ir gadus 20 copējot peipī,patīk tas tonis asariem,ir jau reizes ka spožais tonis patīk labāk,bet standartā man uz ķirsi vislabāk ir veicies.

ZivnieksDatums: Otrdiena, 31.01.2012, 13:26 | Ziņa # 1829
Stāstnieks
pērn (cik nu reizes es tur biju pabijis) man vislabāk bija ķirsis; sarkans banāns ar mellām strīpām; papagailis; zelta diskobumba

kapracisDatums: Otrdiena, 31.01.2012, 14:27 | Ziņa # 1830
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
nu, nez-man labi ir gājis gan ar ķirsi, melnu, fosforizējošo, ultra sarkanu, papagaili

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv