Un tajā mani 1vieta šķīra no 100euro Es pat atceros, kur viņš mani apdzina, tas kas tika pie 100Euro, bet es jau biju izbesījies un neko neuzsāku. Būtu zinājis kādā vietā uz doto brīdi esmu, būtu pacīnijies, vai sprunguli spieķos iebāzis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
a man viena čomene-blondīne pirmās vietas ņem! Dana Rožlapa
Tā nav tā, kuru visu laiku xc forumā noliek, ka baigi rupjā?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
to vien dara - kā brīvs brīdis, tā kaut kur minās.
Man dikti līdzīgi ir ar copi
tagad gaidu, kad sieva aizies gulēt. jānoīsina kāda bižutērijas ķēdīte svilpo jāuztaisa viena bļatka ar troiņiku ķēdītē
Tā var pa kaklu arī dabūt
aha, tieši tā. grafīta spicīte iekš balalaikas ar epoksīdiem. tipa kaut kas uz to pusi sanāca. sākumā apjuku, jo likās, ka jāliek jo tievāka jo labāk. respektīvi viņa ir gara (kādi 80 cm varētu būt vismaz), bet visu jau neliksi resnaigs gals tieši der tajā caurumā no kura izrauj esošo plastmasas spicīti. bet to noīsinot attiecīga ērta garuma sanāk baisā truba... bet tievo galu ņemot, tad daudz epoksīds jāsmērē un varbūt, pat, ka tā arī vajadzēja. es nogriezu no gala kādus 15 cm tievo nost tā, lai ventiļgumija iet virsū un normāli turas. un tad attiecīgu garumu (ap 30 cm) bet no atlikušās resnās caurulītes izgriezu tādu posmu (5cm garu), kas uzmaucas tai spicītei līdz resnajam galam un noķīlējas līdz ar beigām. un tad jau tas turējās esošā caurumā daudz maz cieši. sanāk, ka paresnināju to resno galu ar to pašu materiālu. nu un to tad arī ielīmēju ar epoksīdiem. spicītes galā ventiļgumija kādi 4cm, lai aukla nerīvējas gar grafīta malu. nu kā jau meistars raidījumā stāstīja.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!