Ja nopietni, tad palūrēšos tās riepas ja saki, ka pa tādām naudām var nopirkt Uz Tērbatas ielas veloveikaliņā varētu kas prātīgs būt? Tas man tuvu no darba, varētu palūrēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tērbatas iela? pie lācplēša ielas? ja tas tad ''Trase'', kādreiz bija padārgs tgd patukš liekas un nekā profesionāla, tur var uzjautāt, neaizmirsti uzjautāt par ''bez pvn''
bet tie 8-10 ls bija divus trīs gadus atpakaļ, tgd neesmu skatījies bet var Trekaa palūrēt, mājas lapa šiem baigais sūds maybe veikalā kaut kas atradīsies
www.xc.lv forumos paskaties vecus topikus par ziemas riepām tur ir spriests pietiekami
bet radzes der pa tīru ledu un ļoti noblietētu sniegu ar tām braukt esot grūtāk bik ir pat tādi kas iesaka traktorenes nopirkt lētās un ar tām labāk braukt
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
1991.gadā sabiedriska transporta krīzes laikā uz vilcienu 5km arī ziemas laikā nacās mīt ar veļuku.Lai mazāk slīdētu ap riepu starp spieķiem tinu marles saiti .Bija ok pa divām ziemām tik divas reizes noliku gar zemi (iebraucot risē).Vēl jau var uz patukšas riepas uzlikt velosipēda ķēdi un pēc tam piepumpēt,tik pat kā kāpurnieka variants
Kaut ko palūrēšu un padomāšu Xc, neatceros kā biju reģistrējies Jo tagadējās jau ripo labi, bet ne pa sniegu un ledu Man ir gandrīz gludas un protektors tikai pa malām Bet, ja tīrs ledus, tad manuprāt pofig kāds protektors, tur tikai radzes palīdzēs Un vispār - jāsalabo auto
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tev ir universālās riepas nopērc pa 5-10 ls kaut kādas pasmagās ar pus lielu protektoru un būs ok nav liela vajadzība pēc super traktorenēm un neaizmirsti gaisu palaist ārā no riepām, nedaudz
un jā auto ir laba lieta man nav ne tiesību ne mašinas, jo viss LS aiziet sportā, un bik copei sagrabinu
reizēm taisu treniņu, mazu, ar smago somu pīckām uz muguras vienreiz bija tā ka ar pasmagu mugursomu maucu mājas, mani gribēja apdzīt čaiņiki pirms zolitūdes stacijas tajā mežā pa līkumiem uz 46 kmh šie netika līdz
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
Ja par velo, tad es savu KHS pirku pie Teikas. Veikaliņš Džutas ielā? Oi, neatceros, bet zinu aizmīties. Labs ričuks, laba cena, labi var sarunāt atlaides. Bet tagad tik ar radzēm var laist, kaut gan šodien redzēju vienu kundzīti Skanstes ielā, kura ar savu dampi (sieviešu rāmis) laida ar parastajām riepām. Un nenokrita.
man ir bijis tā ka braucu uz jūrmalu 2as ziemas atpakaļ! no mājām nobraucu 800 metrus un uz muguras nolikos un šļūcu veļļukam līdz jo labā kāja no pedāļa neizkrita, un garām brauca tantiņa ar krievu velo un sieviešu rāmi un skatījās uz mani kā uz muļķi ir reizes kad vecos nepārspēt
man nav ne tiesību ne mašinas, jo viss LS aiziet sportā, un bik copei sagrabinu
Man atkal bik savādāk, mans viss aiziet copi un bik ritenim kaut ko sagrabinu, kad salūzt Chominsh nopietni pavilcies un riteņbraukšanu un gandrīz katru nedēļu kaut kur piedalās. Arī naudu normālu tērē aprīkojumam, drēbēm u.u.t. Man patīk, bet riteņbraukšana kā sports, laikam mani īsti nesaista - sacensībās nejūtos savā ādā. Man labāk patīk vienkārši braukt un vēlams ne vairāk par 60km Dibens sāk just diskomfortu jau pēc 30 Pagājušo gadu vismaz šortus iegādājos ar mīksto dibenu Ritenis man ir pārvietošanās līdzeklis + fiziskās slodzes deva. Mašīna tikai pārvietošanās līdzeklis, kas ļoti palīdz nokļūt ar laivu un citu aprīkojumu pie ūdeņiem. Mīļvārdiņus pārvietošanās līdzekļiem neizdomāju un ar tiem nesarunājos Man ir šāds - http://zzk.lv/lat/produkti/velosipedi/?id=310 tikai bez disku bremzēm. Reku bilde: Apmierina pilnībā, braucu jau no 2008. ar šito, vienīgi tādā vienības braucienā prasītos ar šosejnieku nolaist Gan jau kādā MTB posmā nobraukšu šogad Bet tas tīri sportiņam Kaut kā tā, katram savas prioritātes
AIgar! pa kādām vietām šis brauc? man labākais bija Vienības brauciens tautā-17tais un Tukuma sebā 30tais(bilde ar no Tukuma) un Panadol MTB dzintaros kas bija biju 22ais
Tik kruta nebrauc Viņam ritenis, vispār kā tāds, tikai 4gadus ir, bet pavilcies riktīgi tagad MTB viņš tur visu laiku pa beigu galu, bet Vienībā bija 357. šogad. To vienīgo viņš pa šoseju brauc, pārējos MTB Trenējās bieži kopā ar vienu LNT komandas pārstāvi