šodien secināju, ka centrā vairs nav neviena makšķernieku bode vismaz neviena no man zināmajām (tērbatas ielā pie lido vērmanīša un tā, kas bija berga bazārā jau simts gadus) jeb tomēr ir kāda kuru es nezinu?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
ir Ēsma uz Ģertrūdas un ja nemaldos Avotu stūra, ir uz Matīsa ielas kaut kur starp barona un čaka ielu - šis starpcitu ir diennakts ir uz Upīša ielas, netālu no krusta ar Lāčplēša ielu - šis man savulaik patikās, jo ir visādi pričendāļi no Japānas brīnumiem, kas citur nav, bet šajā gan sen neesmu bijis
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Milo labas lietas pārdod, jāatzīst gan, ka arī dārgas No viņu āķiem joprojām esmu sajūsmā Centrāltirgū, paviljona otrajā stāvā neslikts veikals
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nav jau tik traki. Un, ja jāizvēlās sabiedriskais vai velo, tad viennozīmīgi dodu velo priekšroku
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aha, skatīijos veikalā - 47ls katra Paldies, es nepirkšu Labāk paķeru adrenalīnu
P.S. Apģērbs vismaz daudz maz piemērots ir
Pa tādu cenu paņemtu 100%! Skatījos autoveikalā, viņiem tur arī velosipēdi. Nosaukumu neatceros. Moš Grosauto? A moš i nē Trekā neesmu lūrējis, ZZk arī bija dārgi
nu vecīt ko Tu brīnies tad pa cenu? ir arī cilvēki kas pērk maximā velo un brīnās ka lūzt tas hlams
velo mantas jāpērk velo bodēs, auto lietas autoveikalos
vēl velo detaļas var dabūt baltic autoparts diezgan lēti, lētāk nekā velo veikalos! tur tik ar to pirkšanu kaut kā caur firmu jāpērk, pats neesmu pircis tur neko :)|
un ZZK neisaku! vnk ienīstu tos veikalus! cena pilnībā sapūsta, otrs tas ka liela daļa darbinieku ir cirvīši
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)