šodien pusdienslaikā vēl juglas apendiksā bariņš bij satusējis vienā vietā laikam baigā cope Tad jau cerība ka uz vidzemes pusi rīt varēs atklāt sezoņņiku
es jau nu gan tik drīz uz ledus nelīdīšu. esmu pieņēmies svarā un prātā
Nez kurš parametrs neļauj kāpt uz ledus?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nē nu tas ir cits stāsts, bet nu varu pastāstīt kaut kā man gadījās nodot analīzes un konstatēja, ka augsts holesterīna līmenis. ārsts ieteica diētu: mazāk, jeb nemaz cūkgaļu, olas, krējumu, sviestu - vairāk dārzeņus, salātus utt. daudz maz tā arī darīju, ēdu salātus, gaļu ļoti maz, izņemot zivis. un pieņēmos svarā par kādiem 6 kg ... toties tagad esmu kārtīgs latvietis!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Kārtīgs sākās no 100kg Zivniekam teiksim nespīd būt par kārtīgu latvieti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nemuldies....man pat jau tagad cienītā pateica, ka presītes kubiciņi kaut kur ir paslēpušies alus tomēr dara savu, priekš manis lēnām, bet tomēr dara visi jau mani biedē, ka pēc gada viss tikai sāksies
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivniek - kaut kas jau izaugs, bet 100kg Tev nespēju iedomāties
P.S. Vari atkal kaudzīti uz pļāpātuvi aizmest