[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
urmaasDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 09:35 | Ziņa # 1606
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (eduks)
Mēs jau ar smējāmies, ka turienes asari no kameras baidās, ka nekādi nesanāk iefilmēt copes brīdi. Tikai 1 no 23 manis tās dienas noķertajiem asariem sanāca noķert kadrā, par ko abi ar operatoru atviegloti nopūtāmies :DDD...

Eduks hello
Tā ir gandrīz vienmēr.:))
Skatos,ka makšķerīti tomēr esi uzbūvējis! ja
plaude

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

eduksDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 09:35 | Ziņa # 1607
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Tā uz copi sagribējās! taada
Eduks ar draugu piesmēja Normundu

Svešā vietā nevienam neiet viegli, man ta tie teju dzimtie ūdeņi + iepriekš pāris dienas pataustīti un recepte bija atrasta, kā pie turienes kaprīziem asariem tikt. Normundam jau gribējās mazliet patrenēties mormiškā, jo kā nekā drīz pasaules čempis, a Latvijā ledus, kur patrenēties ir stipri maz kur... Dabūja jau viņš arī uz bļitku pāris asarus tajā reizē, vnk uzsvars tika likts uz mormišku un motili. Nākamajā dienā jau visi strādājām uz bļitkām, bet asars bija kļuvis kūtrāks.

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

Baltais62Datums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 09:51 | Ziņa # 1608
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 89
Reputācija: 0
Par aktivitāti
Izklausās,ka labs raidījums bijis,žēl ka neredzēju dusma

urmaasDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 09:57 | Ziņa # 1609
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Baltais
Neko jau neesi nokavējis.Līdz brīvdienām gan jau CLā būs ielikts.Edgars parasti īpaši gummi nestiepj.
:))

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

eduksDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 11:07 | Ziņa # 1610
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Jau var apskatīties raidījumu

ZivinensDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 13:07 | Ziņa # 1611
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Raidijumu bij skatīties interesantāk jo copmanis pazīstams :) Bet par tiem vietējiem speciem tā ir ka savos ūdeņos var lielmeistarus apķert.Uz vienu man zināmu stādinājumu brauc šad tad daži sporta copmaņi,bet vietējie copmaņi iemēra tur pēc pilnas programmas,bet viss noslēpums ir fosforizētas mormiškas kuras izmantojam un ļoti agresīva mormiškas spēle.Nēkādi nesaprotu kamdēļ sporta copmaņi fosforizētās nelieto,tajā pašā peipī un pērnavas līcī tumšās miglainās dienās taisni fosforizētai mormiškai vislabākie rezultāti,tas gan ir tikai mans viedoklis.

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 14:36 | Ziņa # 1612
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Malači, es arī gribu uz ledus uzkāpt :)
Biju Akvalandē, vismaz pasēdēju saunā un nopeldējos! prieks

Za ribalku!

eduksDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 15:32 | Ziņa # 1613
Norēcos no vienas manas paziņas. Viņai mana sieva nosūtīja saiti uz video, sak, paskaties uz savu draugu :)! Pēc laiciņa šī atraksta, Edgaram gan smuks manikīrs :DDD (a es ar tādām muļķībām nenodarbojos). Sieva šai saka, ka kāds vēl nafig manikīrs, uz bļitkām jāskatās un zivīm :))))))))))))))))))) ...

parcopiDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 15:52 | Ziņa # 1614
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Eduk - Ti kakoi ta ne takoi..... :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 17:34 | Ziņa # 1615
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
jāpalūr man arī uz Eduka smukajiem nagiem!:)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 18:11 | Ziņa # 1616
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
re ka traktors tomēr palika bez kāpurķēdēm :D prieks

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 18:15 | Ziņa # 1617
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es ar ar vienu aci redzēju. ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivinensDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 18:57 | Ziņa # 1618
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Grūti jau gāja,bet labs kas labi beidzas :) Pēc kāpurnieka šie neizskatijās,pēc ātruma vismaz T-40 :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 20:14 | Ziņa # 1619
Multimakšķernieks
Es te tikko iedomājos, ka Zivnieka laivu visi sāka atpazīt pēc copes raidījumiem un ap viņa laivu pēc tam visu laiku saradās citas laivas.......ka tik Edukam nebūs jāmaina zilās bikses :D

BebrsDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 21:02 | Ziņa # 1620
Komentāri: 1412
Copes biedrs patlaban velk vēdzeles, 2 gab ir krastā ap/pāri kg, copes daudz bet baigi cimperlīgas. Un es ar it kā taisījos :D

Nav bildes- nav zives :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv