klau zivniek - tev garāžā daudz alus pudeles? man arī. iedomājos - vai tur pat aldarī nevar samainīt pret pilnajām? man kādreiz jaunciemā bija kur nodot, bet aizklopēja ciet
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šodien tak piektdiena.Vai tiešām Edvarda k-gs aizcilpos Zivnieka fazendai garām??? Mani jau Brālīši apciemo!!!
Edwarda kungs pacietīgi gaida mašīnā...vēl ar mašinu jāaizvinās līdz Juglai, tad sākšu klačoties ar Edwardu un dosimies ceļā uz Valmieru un rīt no rīta jāprovē dabūt vajadzīgā frekvence driblim. Kā arī feini sanāk, ka sanāks nobraukt gar Brāļa ražotni
Quote (marti)
klau zivniek - tev garāžā daudz alus pudeles? man arī. iedomājos - vai tur pat aldarī nevar samainīt pret pilnajām?
Aldarī nevar...agrāk varēja, bet tagad šamie vairs nepieņem...ja nemaldos tad var nodot vienā no veikaliem, kas te pat piecstāveņu apakšā, bet arī tas bija agrāk, tagad nezinu....man vienmēr zb ar viņām čakarēties, tāpēc ik pa laikam no garāžas pielasu divus karpeļ maisus un tur pat netālu no Tavas garāžas nolieku...vismaz vietējiem pļēguriem prieciņš
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Jutrix - ne**s Pa 2saņi jau vairs tikai pieņem. Pilnīgi nekāda jēga vest/nest nodod....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man vienīgi ir čoms - veikala īpašnieks....viņš kā viekala īpašnieks var nodot par 6 sant gabalā..tad varbūt arī ir vērts sakrāt kaudzi un tad vest nodot...bet baigais slinkums kaut kur viņas kārtīgi krāmēt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es gan Kamēr bija 3saņi, es arī ik pa laikam aizvedu ar mašīnu un nodevu. Šogad vairs tik divi saņi, tāpēc metu ārā bez žēlastības Jau pa trīs tikai vietu bezjēdzīgi aizņēma
Vispār laba tēma makšķernieku forumā - par pudeļu nodošanu
Kamēr bija 3saņi, es arī ik pa laikam aizvedu ar mašīnu un nodevu. Šogad vairs tik divi saņi, tāpēc metu ārā bez žēlastības Jau pa trīs tikai vietu bezjēdzīgi aizņēma