[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
jutrixDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 18:40 | Ziņa # 1666
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba

The most dangerous animal in Japan is ninja

kapracisDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 18:51 | Ziņa # 1667
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1234
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
suns ir aizgājis smaržu nirvānā:))

BorodaDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:00 | Ziņa # 1668
Grupa: Dzēstās
Smuks hoķis pašlaik iet. Nu mūsējie kāš, bet prieks redzēt, kā tie onkas jemās...es godīgi sakot neesmu tādā formā, lai 60 gadīgiem līdzi turētu. :D

martiDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:05 | Ziņa # 1669
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
kas tad tur ar to balsošanu (http://manabalss.lv/pret-licenc-to-mak-er-anu-lr-publiskajos-de-os-/show)
vai tiešām tikai 285 balsis savāktas?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:13 | Ziņa # 1670
Jā, švakri ar tām balsīm. Ir ielikts arī ru forumos (šodien). Cik skatīju, tad tur problēma ar saprašanu - kāpēc caur bankām iet balsošana, bet domāju, ka vismaz 10 balsis klāt. Ja kāds raksta kirilicā, tad varētu skaidrot, ka viss ok.

BebrsDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:17 | Ziņa # 1671
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Hokjis labs, sen nebij redzēts kā Balderis bullīti neiemet
Ar to balsošanu ir tā ka lielākā daļa negrib caur interneta banku iet, baidās ka tas portāls pēc tam datus neizmanto ļaunprātīgi. Es jau ar nobalsoju jo naudas man tik un tā maz :)

Nav bildes- nav zives :D

BorodaDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:24 | Ziņa # 1672
Kaut ko ne tā saspiedu...eh, bija apcerējums cik esmu C2OH5 savā mūžā salādējis sevī iekšā. 40 grādīgais ap 730 litri. Neliels šoks...un prāta skats uz sevi no malas...es tak esmu jau mūmija... :D

BebrsDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:29 | Ziņa # 1673
Tev ir tāda statistika???
Kad mācījos un bij students tad uz "purna" ņēmām kasti ar 0.3 Rīgas alu un vienu lēto vīniņu pa virsu. Un nākošais rīts bij puslīdz skaidrs.

BorodaDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:29 | Ziņa # 1674
Bebri, tavs balsojums drošs. Kā bankā. :D Tā ir normāla sistēma, ka šādi var balsot. Un kam gan mēs esam vajadzīgi? Lai atklātu, kas esam, tad sliktajiem vajadzētu izgāzt vairāk naudas, nekā konkrētajā bankā ir iespējams vispār ienākt 10 gadu laikā... pasaulei ir citas problēmas :)

BebrsDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:33 | Ziņa # 1675
Nu mūspusē pirms ziemasvētkiem uz hansabankas bankomāta bij reklāmas uzrakstu nomainījuši(iekšā karšu datu nolasītājs kas to var izdarīt pa gabalu), pielikuši vēl miniatūrkameru lai pinkodu redz. Viens paziņa tā no pēdējiem 60 LS šķīrās, banka it kā sola atdot :D

BebrsDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 21:58 | Ziņa # 1676
Kāds nevarētu pateikt cik tagad ir normāla cena par dīķa rakšanu. Lai vieglāk varētu saprast tad interesē nevis stundās bet kubikmetros.

ZivinensDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 22:10 | Ziņa # 1677
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Cenas var būt ļoti atšķirīgas arī kubi :D Svētdien vienu racēju satikšu,apvaicāšos.Manā pusē cena parasti uz stundām,vismaz tiem ko zinu,uzmet ceineri dienā racējam pa virsu,raks ka kauss vien zibēs :)

parcopiDatums: Sestdiena, 21.01.2012, 11:06 | Ziņa # 1678
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šorīt, braucot no darba, iebraucu garāžā un iestūķēju laivu garāžas bedrē. Viegli tas nebija un laiva padevās tikai tad, kad tai pa pusei nolaidu gaisu :D Vēlāk bedrē to atkal piepūtu. Pavasarī jāsauc būs kāds palīgā, viens es viņu neizcelšu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Sestdiena, 21.01.2012, 11:42 | Ziņa # 1679
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
heh, ziema driz bus gala un Tu tik tgd to laivu bedre ievilki?! :D ne

The most dangerous animal in Japan is ninja

kapracisDatums: Sestdiena, 21.01.2012, 13:20 | Ziņa # 1680
Komentāri: 1234
eu. es tik tagad pamanīju, ka esmu krutais vecis-moderators!:))
tagad nevarēšu rupji lamāties....a moš taisni- varēšu!??:)))

alus plaude prieks dance vezis1 alus

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv