Es te tikko iedomājos, ka Zivnieka laivu visi sāka atpazīt pēc copes raidījumiem un ap viņa laivu pēc tam visu laiku saradās citas laivas.......ka tik Edukam nebūs jāmaina zilās bikses
Nesmejies, es savulaik Rāznā copēdams, dabūju nomainīt savu spilgi dzelteno plašču pret mazāk acīs krītošas krāsas - uz lielajām raudām citādi mierīgi vairs nebija iespējams pasēdēt ...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es laikam brīvdienās uz Kalnciema pusi. Varbūt izdosies vismaz paslēpot. Toties tur pirts prieki gaida No rīta tik jāiebrauc garāžā pēc darba un jāmēģina laiva iestūķēt bedrē Cope 99.99% brīvdienās atkrīt. (zemledus cope)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
silts ieteikums - paņem kādu palīgos, kad taisies ar laivu cīnīties
Kur es Tev kādu brīvprātīgo 9:00 no rīta dabūšu?
piesoli vienu maziņo, un gan jau kāds atradīsīsies, jo es tiešām paredzo, ka vienam Tev tur daudz mātes vārdi paspruks
Nebaidies tās garāžas sienas jau visu manu vārdu krājumu dzirdēja, kad es laivai pilno grīdu ar ķīli montēju viens klāt
Nebaidies tās garāžas sienas jau visu manu vārdu krājumu dzirdēja, kad es laivai pilno grīdu ar ķīli montēju viens klāt
un apbruņojies ar ne tik lietojamām drēbēm...tur lejā diezgan šmucīgs...domāju, ka pašu vellu tur arī ieraudzīsi vienīgi uzmet aci, tur lejā, labajā sānā pret sienu ir atstutēts motorītis, ka neuzmet kādu zarazu virsū un šamais neizdomā krist
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Domā Zaraza arī nāks un palīdzēs? Ok, mēģināšu. Un netīrs es jau tāpat būšu pa tādu slapjdraņķi minoties
es domāju, ka uz sacenēm nebūs normāls ledus, bet pēc nedēļas gan varētu būt.
Tad jau manīs. Nākamnedēļ cītīgi sekošu ledus stāvoklim un ja kas, tad sacenes laicīgi būs jāpārceļ. Ne jau pēdējā dienā
metīsi akmeņus katru dienu un ieliksi video arī katru dienu jaunu? būtu baigi jautri
Nesanāks Ja nu vienīgi pa vakariem Pa dienām jāstrādā otrā šeptē