Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es tagad bez auto uz brīdi. Neesmu vēl reaminējis pēc trika ar tukšo bāku Ar velo baigi tāli jāminās, piedevām ar kasti un urbi neērti Gan jau pa ziemu vēl aizbraukšu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
PP2 neizvilkās baigais makans, tāda škrobe it kā pa īstam būtu norāvies
Tad, kad man pati lielākā reālā līdaka aizgāja, es vēl minūtes 5 nespēju saprast kas te tagad notika un vēl minūtes desmit man drebēja rokas
Kad man no laivas katapultējās līdaks uz aci 12-14 kg,ar biju škrobīgs ļoti jo nezināju cik svēra,garums bij 1,24,vecis kas to redzēja mani ilgi piesmēja,man gan smiekli nenāca jo tā ziņkāre cik liela svarā bij mieru nedod
Tā uz copi sagribējās! Eduks ar draugu piesmēja Normundu
Pārāk maz jau parādija momentus kad zivi izvelk,gribē'jās manīt to brīdi kad cope.Vizuāli Eduka copes stils ar bļitku ir līdzīgs kā man,bet tomēr savādāks.Eduks malacis NG iemērija pēc visiem parametriem:))
Pārāk maz jau parādija momentus kad zivi izvelk,gribē'jās manīt to brīdi kad cope.
Mēs jau ar smējāmies, ka turienes asari no kameras baidās, ka nekādi nesanāk iefilmēt copes brīdi. Tikai 1 no 23 manis tās dienas noķertajiem asariem sanāca noķert kadrā, par ko abi ar operatoru atviegloti nopūtāmies :DDD...