Atkal uz darbu. Kaut kā tik tagad piefiksēju, ka vakaros, kad jāiet uz darebu, jau ir tumšs. Laikam rudens toč klāt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jāaziet pēc darba šovakar laikam uz futeni. 100gadus nav stadionā būts uz izlases spēli
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Katrs pelna pateicības kā māk.Tā kā es zivis ķert nemāku un diplomi man nespīd ,tad es vismaz daru labāk to ko pieprotu Nelielos, bet gandarījums ir .ha,ha kaut kāds iemesls jau pasēdēšanai jāatrod
Jonis - apsveicu! Man šodiem visu izbojāja brauciens uz Dzirciema ielu.... tiku vaļā no viena zoba... tāpat nekas daudz vairs nav atlicis, jāpāriet uz putriņām.
Vakara šancīte ar bij laba, izkustināju vecos kaulus. Rītvakar Liepāja, būs drusk vairāk. Izrādās, ka gandrīz špagatu vēl varu uztaisīt, pēc kārtīgas iekustēšanās.
Vot to es gribētu redzēt. Sevišķi, to - kā Tu pēc tam celtos augšā no tā špagata
Jā. Es ar vakar biju plānojis uz copīti, bet dēļ laika apstākļiem nekur neaizgāju.
Vot to es gribētu redzēt. Sevišķi, to - kā Tu pēc tam celtos augšā no tā špagata :D
Nu ne tā kā jaunībā, bet pietiekoši dziļi. :))) Šodien kaut kāds saguronis, no rīta tik no nakts darbiem Liepājā atgriezos, tad pagulēju, tad uz darbu, bet nestrādājās ne pa kam... bet vismaz pavadiņas sasēju fīderim. Nākošās brīvdienās Milo kauss Voleros.
Kādam te laikam sacensību gars ir modies.... svilpo
Nu ne gluži, bet vēlos iepazīt to fīderēšanu, skatoties no profiem. Vismaz tagad zinu, kā man trūkst, lai vismaz paceltos nedaudz uz augšu. Tāpat esmu priecīgs, ka pēdējos divos LČ posmos kaut kur tuvu vidam biju. :))) Ar maniem pričendāļiem, barību un pieredzi tas nav slikti. :)))