ņem tak uz nomaksu...katru mēnesi nopiķo bišku un dzīvo bēdu nezinot uzreiz tādu ciparu nomest pa telefonu tā ir kā ir... ja uz displeja pats virsū neuzkrīti, tad nav tik traki
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man čomam ir iphone, viņš celtnieks, šmuces sanāk baigi bieži...tad nu šis atrada speciālu ieliktni, kas ir trieciendrošs, ūdensdrošs, tāds "klucīgs" gan iznāk gala iznākums, bet nu ar to var zem ūdens naglas dzīt un nekas nekaiš... gan jau tādi paši ieliktņi ir arī citiem telefoniem. Ja kas šodien viņu satikšu...viņš sievai nopirka kaut kādu viedtālruni (lēti) un pirka pēc tam, kad viens cits čoms (baigais tehnikas guru, strādā elkorā par IT specu) iztestējis krustu šķērsu to telefonu un atzina par ļooooti labu esam...varu apjautāties
Es tos "čeholus" dažādus esmu pētījis. Man vairāk pie dūšas, ja pats telefons ir izturīgs bez čeholiem. Tas gumijas samsungs jau man baigi patika, ko man taksī nospēra. Vienīgi tagad jau pierasts pie androida ar visām aplikācijām, un tagad vairs tādu negribu. Baigi jau tomēr pierod Nu, ja kas - pajautā! Tas pats Just5 Spacers pa manam ļoti labs telefons pa tādu cenu. Gandrīz gadu nolietoju. Domāju, ka Spacers2 ir vēl labāks. Cena ar laba, tik vienīgā ķibele, ka šie gan "čeholos" jānēsā, kad iet uz copi, vai brauc ar velo
ja alus nebūs sakāpis galvā un atcerēšos, tad pajautāšu bet tas ieliknis man likās baigā štelle, un viņš jau ir izmantojams nenoņemot to no telefona, apkārt ir gumijots, hermētiski noslēgts rāmis, priekšā stikliņš (hvz kāda materiāla), skārienjūtīgs, caur kuru var mierīgi darboties
Karoče jautājums par telefonu slēgts Izskatīju visādus piedāvājumus un variantus un tagad man ir Samsung Galaxy Xcover 2
Īstenībā LMT piedāvājums man baigi pie dūšas. Ņem jaunu telefonu, ja ne pārāk krutu, tad maksā 7-13eiro mēnesī un pēc pusgada vari atdod šito telefonu un ņemt jaunu. Šitais 11eiro mēnesī. Apniks, vai nepatiks kaut kas, pēc pusgada var ņemt citu! Uz pirmajām izjūtām ir ok, tik biku lēnāks šķiet, kā Just5 Spacer. Toties ir tas, ko man vajag - izturīgs! Man tikai tādi vien der
man čomam ir iphone, viņš celtnieks, šmuces sanāk baigi bieži...tad nu šis atrada speciālu ieliktni, kas ir trieciendrošs, ūdensdrošs, tāds "klucīgs" gan iznāk gala iznākums, bet nu ar to var zem ūdens naglas dzīt un nekas nekaiš... gan jau tādi paši ieliktņi ir arī citiem telefoniem.
uzjautā lūdzu par to ieliktni, baigi noderētu man arī tāds.
Kapracis - pipari Tev uz mēles! Man jau netālu no Zivnieka garāžas viens ūdensizturīgais fočuks jau divi gadi zivis fočē zem ūdens