Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Var jau būt, bet tāpat kamēr visas nepamēģinātu, miera nebūtu......un kamēr tiec līdz pēdējais, jau esi aizmirsis, kā bija pirmajā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kā bairītis?mans ar nopirka pārīti no šīs darītavas-tik gudrības zobs izdomāja augt(drusku piepampuse sazobe)kaut kā uz alu nevelk:)stāv ledusskapī un gaida savu iznācienu:))
Ja es dzīvotu kaut kur tuvumā, būtu baigā problēma izvēlēties, kur lai iet copēt Nu Sīveru pazīstu, ne sevišķi, bet no Sīvergola sākot uz airiem 3 dienās ezeru apskatīju. Vēl vienu zinu, kur kādreiz ļidaki bij .... Bet tur ir rinda ar savienotiem ezeriem - mošk uztaisām ekskursiju ar laivām - tjipa uz nedēļu, apceļot dzimtos ezerus? Pie viena cope + atpūta no Rīgas.
Uldeens - nu nez, tādi interesanti ali. Dīvainas garšas. Viņiem ir citrusu, ziedu un k'ādas tur vēl piegaršas. Pat īsti nevar saprast, vai gribas vēl tādu. Laikam jā, bet pa vienam. Šie nav tie ali, ko var tukšot vienu pēc otra, ka teiksim veco, labo Tērvetes sencīti. Kaut kas tajās garšās ir. Bet nu tas 100% nav tāds alus, ko iepirkt sporta spēles baudīšanai, vai draugu kompānijā zolītes vakaram. Kaut kā tā. Slinkums bija otreiz rakstīt un iekopēju no tā, ko jau rakatīju sejas grāmatā - bet tā arī ir. Šad tad pa vienam tādam aliņam es varu izdzert, bet noteikti nav pie maniem favorītaliem un vēl ceņņiks ar atbaidošs
Boroda - es jau labprāt, bet neatceros, kad man būtu bijušas pēdējo reizi, kaut vai trīs pilnas brīvdienas, tāpēc pat nestādos priekšā, kā var izbrīvēt nedēļu Bet šitais plāns, lai paliek neaizvērts. Dzīvē viss var mainīties un iespējams man kādreiz brīvā laika būs vairāk. Man vispār tā Latgales puse interesē
Šitie ir labieša ali? Pie Piena (otrā pusē) viņiem ir barčiks ar kaut kādām 7 šķirnēm...jei bogu nesaprotu kā tādu draņķi var iedzert Pilnīgi un galīgi neuzrunāja neviens no viņiem max vienu kausu var izdzert, un jau tad sāķ šķebināt...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Baigais slinkums iet uz darbu. Bet jāiet ir. Labi, ka viena diena šoreiz, ne divas
Laikam jāskatās būs pēc jauna telefona, manam spaceram displejs vairs negrib slēgties iekšā, pēc tā, kad Vītauts viņu bik papeldināja Visu izjaucu, izžāvēju, kontaktus iztīrīju, bet......... Nu aiznesīšu vēl uz darbnīcu, paprasīšu kādu cīparu prasīs. Ja lieksies ok, tad moš i vēl saremontēšu. Tagad jau spacers 2 iznācis, ja kas. Man jau šis likās ok, bet man tomēr vajag miūdensizturīgu un vēlams arī triecienizturīgu Šito it kā varētu, bet man tak "Žaba zadušit" 300eirikus par telefonu maksāt