[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Svētdiena, 28.09.2014, 16:09 | Ziņa # 8236
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote marti ()
vai tu tagad par kaut ko žēlojies? :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 29.09.2014, 17:01 | Ziņa # 8237
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ja es dzīvotu kaut kur tuvumā, būtu baigā problēma izvēlēties, kur lai iet copēt :D
Pielikumi: 4274107.jpg (351.3 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 29.09.2014, 17:06 | Ziņa # 8238
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Jā, bet zivīgās vietas jau tur nav tik daudz...CL forumā tāpat ir tikai pāris ūdenstilpnes par kurām čaļi spriež...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Pirmdiena, 29.09.2014, 17:48 | Ziņa # 8239
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Var jau būt, bet tāpat kamēr visas nepamēģinātu, miera nebūtu......un kamēr tiec līdz pēdējais, jau esi aizmirsis, kā bija pirmajā :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Pirmdiena, 29.09.2014, 21:15 | Ziņa # 8240
Multimakšķernieks
Pielikumi: 8242997.jpg (155.5 Kb)

uldeensDatums: Pirmdiena, 29.09.2014, 21:58 | Ziņa # 8241
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Kā bairītis?mans ar nopirka pārīti no šīs darītavas-tik gudrības zobs izdomāja augt(drusku piepampuse sazobe)kaut kā uz alu nevelk:)stāv ledusskapī un gaida savu iznācienu:))

martiDatums: Pirmdiena, 29.09.2014, 22:46 | Ziņa # 8242
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šis bairīts man baigi smeķē.
nav gan nekāds pļumpējamais, vairāk baudai, izčāpstinot.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Pirmdiena, 29.09.2014, 23:01 | Ziņa # 8243
Vīrs ar pieredzi
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ja es dzīvotu kaut kur tuvumā, būtu baigā problēma izvēlēties, kur lai iet copēt :D
Nu Sīveru pazīstu, ne sevišķi, bet no Sīvergola sākot uz airiem 3 dienās ezeru apskatīju. Vēl vienu zinu, kur kādreiz ļidaki bij .... Bet tur ir rinda ar savienotiem ezeriem - mošk uztaisām ekskursiju ar laivām - tjipa uz nedēļu, apceļot dzimtos ezerus? Pie viena cope + atpūta no Rīgas. :)

parcopiDatums: Otrdiena, 30.09.2014, 00:51 | Ziņa # 8244
Multimakšķernieks
Uldeens - nu nez, tādi interesanti ali. Dīvainas garšas. Viņiem ir citrusu, ziedu un k'ādas tur vēl piegaršas. Pat īsti nevar saprast, vai gribas vēl tādu. Laikam jā, bet pa vienam. Šie nav tie ali, ko var tukšot vienu pēc otra, ka teiksim veco, labo Tērvetes sencīti. Kaut kas tajās garšās ir. Bet nu tas 100% nav tāds alus, ko iepirkt sporta spēles baudīšanai, vai draugu kompānijā zolītes vakaram. Kaut kā tā. Slinkums bija otreiz rakstīt un iekopēju no tā, ko jau rakatīju sejas grāmatā - bet tā arī ir. Šad tad pa vienam tādam aliņam es varu izdzert, bet noteikti nav pie maniem favorītaliem un vēl ceņņiks ar atbaidošs :D

Boroda - es jau labprāt, bet neatceros, kad man būtu bijušas pēdējo reizi, kaut vai trīs pilnas brīvdienas, tāpēc pat nestādos priekšā, kā var izbrīvēt nedēļu :(
Bet šitais plāns, lai paliek neaizvērts. Dzīvē viss var mainīties un iespējams man kādreiz brīvā laika būs vairāk. Man vispār tā Latgales puse interesē :)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 30.09.2014, 09:08 | Ziņa # 8245
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Šitie ir labieša ali? Pie Piena (otrā pusē) viņiem ir barčiks ar kaut kādām 7 šķirnēm...jei bogu nesaprotu kā tādu draņķi var iedzert :D Pilnīgi un galīgi neuzrunāja neviens no viņiem max vienu kausu var izdzert, un jau tad sāķ šķebināt...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 02.10.2014, 19:41 | Ziņa # 8246
Multimakšķernieks
Baigais slinkums iet uz darbu. Bet jāiet ir. Labi, ka viena diena šoreiz, ne divas :)

BorodaDatums: Piektdiena, 03.10.2014, 01:42 | Ziņa # 8247
Vīrs ar pieredzi
Quote parcopi ()
Baigais slinkums iet uz darbu. Bet jāiet ir. Labi, ka viena diena šoreiz, ne divas :)

Tikko no darba.... mugura jūt... bet kādreiz jau fiziskais arī jāpatrennē. :)

je6kaDatums: Sestdiena, 04.10.2014, 23:37 | Ziņa # 8248
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Šodien tak bij vēlēšanas, kā tad ievēlējāt?

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

parcopiDatums: Sestdiena, 04.10.2014, 23:54 | Ziņa # 8249
Multimakšķernieks
Es turpinu pēcvēlāšu apslacīšanu, kā sacīt :)

parcopiDatums: Pirmdiena, 06.10.2014, 14:39 | Ziņa # 8250
Multimakšķernieks
Laikam jāskatās būs pēc jauna telefona, manam spaceram displejs vairs negrib slēgties iekšā, pēc tā, kad Vītauts viņu bik papeldināja :D
Visu izjaucu, izžāvēju, kontaktus iztīrīju, bet.........
Nu aiznesīšu vēl uz darbnīcu, paprasīšu kādu cīparu prasīs. Ja lieksies ok, tad moš i vēl saremontēšu. Tagad jau spacers 2 iznācis, ja kas. Man jau šis likās ok, bet man tomēr vajag miūdensizturīgu un vēlams arī triecienizturīgu :)
Šito it kā varētu, bet man tak "Žaba zadušit" 300eirikus par telefonu maksāt :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv