Par to ziedošanu servera uzlabošanai. Neesmu tirgonis, bet neatsakos piedalīties. Vajadzētu Aigaram uzrakstīt, cik liela šī vajadzība ir. Un tad sametam. Es esmu gatavs ziedot 10 ērikus.Ja mēs te pulkāki tādas naudiņas saziedotu, vai ar to Aigar pietiktu? Man personīgi patīk palasīt šo foromu.Kādreiz ar kādu muļķību uzrakstīt.
Par to ziedošanu servera uzlabošanai. Neesmu tirgonis, bet neatsakos piedalīties. Vajadzētu Aigaram uzrakstīt, cik liela šī vajadzība ir. Un tad sametam. Es esmu gatavs ziedot 10 ērikus.Ja mēs te pulkāki tādas naudiņas saziedotu, vai ar to Aigar pietiktu?
Ir augšējā sarkanajā rindā, otrais no labās - uzraksts - ziedojumi. Uz priekšu!
Jā, slikti. Paskatījos googles mapī - tur tai urgai uz katru māju, vai vasarnīcu savs tiltiņš, kurš nu kā uztaisījis, bet kad sākas lietavas, tad ūdenim nav kur sprukt, plus vēl neiztīrītās vietas, kas ir pašvaldības, vai ministrijas uzraudzībā... mēsli kaut kur iestrēgst un plūdi klāt...
Nu bļāviens , tas serveris jāmaina taču nost , stunda kamēr te iekļūsti .
gintsgg, šis ir Aigara portāls un var teikt, ka viņš no saviem resursiem to arī uztur, izņemot nelielas piešprices no ziedotājiem! Tāpēc nevajag šūmēties lieki, ja kas neiet un uzmest lūpu, ja kāds ne visai korekti aizrāda:) Tev ir cmuka produkcija, liec tik bildes un priecē cilvjus. un ziedojumi ir brīvprātīgi.
atvainojos, ja kādu aizvainoju, bet man drusku palika žēl aigaru uz kura pleciem šis viss pasākums turās. un tādiem, kas izmanto šo viņa resursu nav nemaz neērti aizrādīt. tāpēc nolēmu rādīt piemēru un noziedoju 20$, lai varu vēl kādreiz kādu aizvainot
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Nezinu kā citiem ,man patīk gintsgg piedāvājumi un arī visu pārējo piedāvājumi gan pārdot gan pirkt Gan jau arī kādreiz ko iegādāšos. Ne pa velti ieviesta forumā sadaļaPērk,pārdod,maina , nesaskatu te ne kādu uzbāšanos no gintsgg puses A par ziedošanu ,protams tā ir brīva izvēle un gintsgg varbūt jau sen Aigaram ir piesviedis atlaides saviem rokdarbiem,vai uzdāvinājis bonusā kādu atsitēju Nu kaut kā tā :)Vienkāršais ,aukšā ir ... Nu ja Boroda jau uzrakstīja Bet nu pacilāt šo tēmu ik pa laikam vajag ,lai nepiemirstu kādreiz kādu eiriku aizsūtīt,var jau arī vienu dienu nenopirkt aliņu :D
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Varbūt man kāds moderators vai cits ,( Par copi ) atbildīgs un varoš darbonis, var man atsūtīt privāti" Par copi " rekvizītus, ieskaitīšu no internetbankas, paypala es nevaru ieskaitīt. Aigars jau diennakti neatbild??? Varbūt kādu svaigu zaķi noķēris