Tad man neinteresē! Tos nemāku atkost Jāpamēģina vienīgi vēl Lielupē kādreiz šamējos paķert.....nu un septembrī man būs bik brīvāks, mēģināšu savā galā arī atlauzt viņu kodu, varbūt vienreiz nospīd
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Čau! Kāds varbūt zin kādu normālu Lietuvas makšķerēšanas un/vai vēžošanas forumu? Ar normālu es domāju tādu, kurā apgrozās cilvēki un atbild uz jautājumiem?
Sanāk Oktrobra sākumā braukt uz Latvijas-Lietuvas robežas pusi un izdomājām, ka jāpamēģina Lietuvas ezeros paķert kādu vēzi, tik vispirms gribējām noskaidrot vai tur kādas atļaujas vai licenzes jāpērk un kur to var izdarīt, ja vajag.
Tosters, par forumu es nezinu, bet man liekas, ka oktobrī būs grūti ko noķert, jo tie nolien savās paslēptuvēs un nodarbojas ar savām lietām. es ar šā foruma dalībnieku-Zivinenu jau reiz septembra vidū aplauzāmies ar rezultātu-0....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uz dzeloņvaigu vēžiem tāda aizlieguma nav. Vienīgi, ka ne vairāk par 50gb par reizi un neizvandīt alas Parasti pirmās aktivitātes šai sugai ir maijā
Nē, signālvēžus oficiāli ķert var tikai licencētajās vietās un vēl dažās ūdenstilpnēs publiski, tagad slinkums meklēt kurās. Dzeloņvaigu jau arī ne visur. Var Lielupē, Daugavā, Vecdaugavā un vēl kaut kur tur varēja. Slinkums meklēt tagad.