paga stop izrādās, ka tur ar benzīniekiem maču laikā varēs dragāt tā ka, ņemšu vien savus darba zirdziņus, lai drusku fiksāka šļūkāšana sanāk sorry aizmirsu uzzvanīt...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Iesaku visiem, kas pirmoreiz mēģinās ziemā pasēdēt uz ledus. Man pirmā kaste bija no sakņu veikala, kaut kāda, kurā kartupeļus lika. :)) iepatikās, tāpēc tēvs iedeva savu otro. Nu tā jau pa 5ls šogad ir atradusi citu saimnieku. Cik ta līdz ļedum palicis?
Varbūt kādam ziemas vakaros gribās ko palasīt ,atdodu Copes lietas žurnālus kas nav lasījis .Nezinu skaitu bet ap 50 gb.jābūt Žurnāli mētāsies Iecavā vel kādu nedēļu , tad gan nesīšu dedzināt
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
J0nis ieliec viskur sludinājumos...ir daudzi, kas ir gatavi reāli arī samaksāt par to informāciju kas ir tur (zinu ka tur nekā nav, bet tomēr ) es savulaik pa kādu 10uku labu čupiņu atdevu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Žurnāliņi jau atraduši jauku lasītāju bez 10nieka Es gan Arvi neteiktu ka nav ko palasīt ,tīri daudz ko var pasmelties interesanta .Nu tev varbūt savādāk ,tu tāpat visu zini Bet man ir ko pamācīties :)Arī palasīt par galīgi nezināmiem ezeriem ir interesanti.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Reku atkal pieejamas trīs ziemas kastes. Jāsavāc no Spulģīša. Divas kocenes un viena metāla, kurai vāks jāsalabo. Visas pieejamas pilnīgi par brīvu, tikai pašiem jāsavāc!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atdodu par brīvu. Savākšana pašrocīgi Rīgā, kaut kur sūtīt esmu par slinku