Es pa darbu grozos retos gadijumos.Ar centru man naf nekāda sakara.visdrošāk varēsi sajemt 8.12.Ja pat tad nejemsi,tad šamam būs jāpaliek pie jaunā īpašnieka.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien uztaisīju kārtējo revīzīju un atkal atradās neliela kaudzīte ar mānekļiem, kurus toč nekad neizmantošu, tāpēc labāk kādam atdod. Tātad atdodu visus attēlā redzamos mānekļus
Trīs šūpiņi, mūdzis, noname vobleris, ļoti savērpjošs rotiņš, pieci mepps rotiņi, viens balzer un divi salmo. Rotiņi vieglie. Atdodu visu kopā, atsevišķi nešķirojot
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Viss aizrunāts! Raicha - Tev viss no nākamās revīzijas
Starpcitu, kungi! Šo 6dien piedalos Copmaņi labdarībai pasākumā Lilastē. Visa iegūtā nauda aizies slimiem bērniem, kā arī ir iespēja nodot savu inventāru, ko vairs neizmantosi un arī tas nonāks mazo censoņu rokās, tā kā ja gadījumā kādam ir kas aizķēries, tad droši tiekamies 6dien Lilastē, vai arī varat mani satikt un es varu aizgādāt...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Parīt aizvedīšu aķīšus uz garāžu, bet tos gan neziedo Motors jau ir tur. Pie reizes paskatīšos mājās, varbūt būs ko iedod Tev līdzi, ziedošanai