man mētājas kaut kādas vecas bezinercenes, labrāt no tām šķirtos pret lietojamām vai restaurējamām inercenēm. Kad būšu pagrabā paskatīšos cik un kādas.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Varu padalīties ar pērlītēm. Tik daudz es pa visu savu mūžu neizlietošu Pa trim gadiem esmu izlietojis kādas 20gb Visas nedāvinu, bet ja kādam vajag, tad labrāt padalīšos
ko tur dalīties...sien tik augšā sistēmas bušakiem...Tev te manas mīļākās krāsas apgrozās...vēl pa vidu iepin kādu flouriscējošo un visas butes Tavējās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nav īsti copei noderīga lieta, bet tomēr Piedāvāju e-pastu kurš beigsies ar @parcopi.lv Teiksim janis@parcopi.lv Savā e-pastā varēs tikt caur gmail.com Ja kādam(i) interesē, tad dodiet ziņu un noformēsim!
Varu padalīties ar pērlītēm. Tik daudz es pa visu savu mūžu neizlietošu Pa trim gadiem esmu izlietojis kādas 20gb Visas nedāvinu, bet ja kādam vajag, tad labrāt padalīšos
Dažas zortes gan gribētu iegūt savā īpašumā.Vai vismaz info kur tādas var iegādāties.Cik esmu bijis bižutērijas nodaļās,neesmu manijis.
Urmaas - oki, esmu ar mieru atbērt no saviem krājumiem daļu
Es jau mājās praktiski neesmu Vieglāk sarunāt kaut kur citur. Teiksim nākamnedēļ trešdien un ceturtdien būšu Rīgas Latviešu biedrībā, tad varu paķert līdz un atbēršanas procedūru izdarīt tur