Man kolēģis no Tukuma, palūdzu viņam nopirkt. Šitāda maišeļa cena ir zem 3.50Ls Tur laikam Straumes veikaliņš, vai kaut kas tāds ir
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pats neesmu mēģinājis, bet lasīju, ka iepriekšējā vakarā pirms copes pieber 2/3 termosa ar grūbām, tad uzlej verdošu ūdeni, skrūvē ciet un nākamajā rīta tās ir gatavas lietošanai. Es tik vienreiz grūbas mēģināju, toreiz uzvārīju ūdeni, piebēru tās grūbas, uzvarīju vēlreiz, tad kādu laiku pasutināju nevārot. Sanāca OK. Bija mīkstas un uz āķa turējās
Quote (Māris)
Pats neesmu mēģinājis, bet lasīju, ka iepriekšējā vakarā pirms copes pieber 2/3 termosa ar grūbām, tad uzlej verdošu ūdeni, skrūvē ciet un nākamajā rīta tās ir gatavas lietošanai. Es tik vienreiz grūbas mēģināju, toreiz uzvārīju ūdeni, piebēru tās grūbas, uzvarīju vēlreiz, tad kādu laiku pasutināju nevārot. Sanāca OK. Bija mīkstas un uz āķa turējās
Auzu pārslas Kviešu pārslas Mannas putraimi Kukurūzas putraimi Kakao Var pievienot kādu aromātu, ja ir vēlme.
Pagatavošana:
Visu saber traukā un kārtīgi samaisa. Kakao piedos barībai tumšu krāsu un ūdenī tas irdinās barību un cels uz augšu mazu mutulīti. Barība ļoti ātri pagatavojama un labi strādā uz jebkuru balto zivi. Piedevām pievilina arī lielas zivis, jo ir diezgan rupja un graudaina
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pie ūdeņiem vajag pievienot ūdeni un sajaukt barību. Ar ūdeni nepārspīlē, to vajag tikai tik, lai barību var samīcīt bumbiņās, kuras jāmet ūdenī. Ūdeni barībai pievieno pa nelielām dozām, barību visu laiku jaucot
Pie ūdeņiem vajag pievienot ūdeni un sajaukt barību. Ar ūdeni nepārspīlē, to vajag tikai tik, lai barību var samīcīt bumbiņās, kuras jāmet ūdenī. Ūdeni barībai pievieno pa nelielām dozām, barību visu laiku jauco
Vismaz Jelgavā ir Dobeles Dzirnavnieks veikals,tur ir divi veidi,grimstošās un peldošās granulas,iepakojumi pa 5 un 10kg.es pērku 5kg.pietiek ilgam laikam-maksā 1.98ls.