ir dažādas gatavās barības melnā krāsā - ja nemaldos traperim bija šis tas, liekas, ka arī salmo ir barība - melnā rauda. ja teiksim ir jācopē vietā, kur gultne ir tumša, tad cik esmu dzirdējis no ekspertiem, tad arī barība jācenšas uztaisīt līdzīgā tonī - gaišajai barībai jāpiejauc melna barība, vai arī melnzeme, lai lielajam fišam neradītu kaut kādu aizdomu balts pleķis uz gultnes. kaut kā tā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es esmu redzējis melnu pulveri tieši zivju barības krāsošanai. Vakar visu dienu nosēdēju ar diezgan gaišu barību un ķērās tādi pa 300g, bet daudz un viens bija ap 800g, es nodomāju ka baidās tomēr no tās gaišās barības.
Runā, ka Straumes ir nedaudz labāks, bet tā tikai runā. Aromātus vari likt visdažādākos, atkarībā uz kādām zivīm dosies. Tiešām kādu konkrēti izcelt nevar. Vari to pašu saulespuķu nerafinēto eļļu, vari ķiploku aromātu, vai veikalos nopērkamos koncentrātus. Izvēle ir plaša, variēt var visādi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pie montāžas pazuda daži teikumi, bet visu jau tāpat var saprast
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)