Taisni štukoju par gps iegādi. Tikai nevaru saprast, moš nomainīt telefonu, kur šis ir jau iekšā un nevajadzēs pirkt atsevišķi, kā arī, vienmēr pa rokai Vēl padomāšos un izlemšu
Quote (Boroda)
Man nevajag atpakaļ pie sievasmātes. Nē, šito es negribu!:)))))))))))
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar, telefons ir vārīgs pret mitrumu - copē vai pie dabas visādi var sanākt. Boroda, žēl. Šim modelim var no ražotāja pasūtīt funkciju "mother-in-law finder".
Aigar, telefons ir vārīgs pret mitrumu - copē vai pie dabas visādi var sanākt.
Tikai ne šis! Man tagad ir Samsung B2100, ir peldināts, pabijis zem mašīnas un neskaitāmiem lietiem. Strādā, kā strādājis, bet uz šo modeli aci metu tieši dēļ GPS un jau pārbaudītās izturības
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man ar ir samsung b2100. jau sen. esmu pa peldējis turot viņu rokā nekāda vaina. tik stikliņš aizmatējies bija un mēģinot uzpulēt nomatēju vēl labāk bet kad ieslēdz apgaismojumu, tad redzēt var visu.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Marti - tas modelis, kura linku iemetu, ir tieši tāds pats, tikai uzķūnots Tāpēc arī metu acis uz to Pats esmu vairākkārt pārliecinājies par samsunga b2100 izturību