[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
martins_Datums: Piektdiena, 28.12.2012, 20:23 | Ziņa # 1351
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Baigais klusums iestājās te.. būs man vienam rīt jābrauc?

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

dadziicDatums: Piektdiena, 28.12.2012, 20:46 | Ziņa # 1352
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Es jau Zivniekam zvanīju... Man visi svētki suniic jāauklē. Diezgan traki... Pakaļkājas nestrādā nimaz. :( Jāved pie doktoriem, jāliek pie sistēmām, jādod zāles.
Šoreiz ne da copei.
kaut sāktu kājiņas just un klausīt bez ķirurģiskas iejaukšanās.
Te bildē mana "meitiņa"

Pielikumi: 2024167.jpg (85.4 Kb)

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

mlg2Datums: Piektdiena, 28.12.2012, 20:55 | Ziņa # 1353
Komentāri: 119
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Aizvakar un šodien, gandrīz normu abas reizes salasīju,izmērs ne seviški,lielāki pa 200gr nabij,ledus labs pat ūdens pazudis

Pielikumi: 9578001.jpg (52.0 Kb)

kam tici,tas ir

Ziņojumu laboja mlg2 - Piektdiena, 28.12.2012, 21:01

martins_Datums: Piektdiena, 28.12.2012, 20:57 | Ziņa # 1354
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
dadziic,
Zini, tādā reizē poher visi svētki, ka tik suņuks atlabtu..
Mans par jums īkšķus turēs! Novēlu jaunajā gadā jau ņipri ielēkt uz visām četrām.. tas suņukam.. Saimniekam vēlams stāvēt uz divām :) Lai jums veicas!

ZivnieksDatums: Piektdiena, 28.12.2012, 21:46 | Ziņa # 1355
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
mlg
baigi negausīgi :D es laikam zinu kur esi blandījies :) bet rītā laika nav :(

dadziic
es turēs īkšķus

beigu beigās rītā aizbraukšu uz rotaniem :) iepirku vistas šķiņķīti...paprovēs uz tā :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martins_Datums: Piektdiena, 28.12.2012, 22:18 | Ziņa # 1356
(Zivnieks)
iepirku vistas šķiņķīti

grillu arī jemsi līdz? :)

parcopiDatums: Piektdiena, 28.12.2012, 22:29 | Ziņa # 1357
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ne asakas rītdienas copmaņiem! ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Piektdiena, 28.12.2012, 22:31 | Ziņa # 1358
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
P.S. Veselību Dadzīša suņukam! hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Sestdiena, 29.12.2012, 19:33 | Ziņa # 1359
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šorīt biju atkal tos vellus vaigā paskatīti...redzēju :) un kādus 10 gab uz mājām arī paķēru :)

paganels(pp)Datums: Sestdiena, 29.12.2012, 19:40 | Ziņa # 1360
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Pabiju atkal iekš Nr.2 Visumā varētu teikt ka gājas labāk nekā iepriekšejās reizes,ja vien mājās pārvestie ašuki izskatītos tikpat rupi kā uz ezera Paņēmās 12gb,bāc,izskatījās rupāki Būsim reālisti....60-100g,nu labi-viens velk uz simtiņu

esmu tur,kur neķeras:).

urmaasDatums: Sestdiena, 29.12.2012, 20:13 | Ziņa # 1361
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
(paganels(pp))
Pabiju atkal iekš Nr.2 Visumā varētu teikt ka gājas labāk nekā iepriekšejās reizes,ja vien mājās pārvestie ašuki izskatītos tikpat rupi kā uz ezera Paņēmās 12gb,bāc,izskatījās rupāki Būsim reālisti....60-100g,nu labi-viens velk uz simtiņu

Beidzot būs dažas brīvdienas.Rīt laidīšu uz to ezer kur Mlg2 normas staipa.Ta jau manīs kā būs. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

martins_Datums: Sestdiena, 29.12.2012, 20:36 | Ziņa # 1362
Pabiju vēlreiz Babītē..
Tāpat kā trešdien no Spuņciema. Ašuks laikam mērenā stuporā vai arī noziepējis asti no tā gala.. Pa visu dienu kādus 10 gabalus panniņai salasīju, lielākajam pat 200 laikam nesanāca.. Arī sīkie tikai šur tur trāpījās.. Karogam divi stojaki, viens zemmēriņš paostīja gaisu...
Vienam otram mormiškotājam, ņemot visus sīkuļus, bija mazāk kā man atlasīto, tātad kopumā copīts bēdīgs.. Kāds jau noteikti salasīja arī labi, bet lielajam vairumam bēdīgi..
Mož 31.12. aizlaidīšu noslēgt gadu, un ņemot vērā solīto atkusni, laikam arī ziemas sezonas pirmo cēlienu :)

paganels(pp)Datums: Sestdiena, 29.12.2012, 21:45 | Ziņa # 1363
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Nu nez vai man normas kautkur nāksies staipīt Nevar būt ka Mlg2 supperslepenajā plosās Ir atsevišķi kadri, kas ar troiņikiem labi velkājot svilpo

paganels(pp)Datums: Sestdiena, 29.12.2012, 21:48 | Ziņa # 1364
Rītu nolasīta kompanī,8.00 metīsim uz pirkstiem kurp doties.Visticamāk tomēr uz Nr.1,Nr.2 vai Nr.3.
P.s Neticu veiksmei

ZivnieksDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 12:50 | Ziņa # 1365
Stāstnieks
kāds nevēlas rīt uz rotaniem piebiedroties?

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv