tālāk ideju nav...ja Dadziic tiek, tad pirmais, ja netiek, tad otrais... man ļoti patīk abi jo abos man nav jāstūrē, un varēšu kabatā kortelīti ietūcīt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Eduk - man decembrī no 744 stundām ir brīvas 156....no tām lielākā daļa ir diennakts tumšais laiks....man nav izvēles pētīt mēness fāzes un citas drazas - kad ir laiks, tad eju uz copi!
Copes neseko, tāpēc domāju pārvākties tālāk pa ezeru un pameklēt Zivnieka solīto jūrnieku baru Jūrniekus neatrodu, bet atrodu bīstamu ledu, kas ir ļoti irdens. Boris tam iet cauri kā pa sveistu pat bez urbšanas. Steidzīgi pazūdu no tās vietas. Ir doma aiziet līdz Zundas kaktam, bet atkal saskaros ar nepatīkamu ledu un šai domai metu mieru
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ledus pārsvarā uz ezera vēl ļoti labs, tikai apgrūtināta tikšana uz tā un vietām tomēr drošāk pārvietoties, ja ir verga. Man tādas nav līdz, tāpēc mēģinu pietuvoties tuvāk krastam un paskatīties kas notiekās piekrastē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
eu..baigā šmuce....es tikko noskaidroju, ka man izrādās rīt ir jāiet uz kocertu, kas sākas jau 13:00 kas nozīmē, ka man babīte rītā iet secen aizbraukšu no rīta, te pat uz pāris stundām uz ķīsi... sorry martins_...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!