[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
martins_Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 22:37 | Ziņa # 1381
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Jams trubu neceļ :( biki jāuzgaida, ja nav aigajis sust, ganjau pārzvanīs :)

Jabšu alternatīva - mauc līdz pļavniekiem, k-kur pie manis noparksies un sasēdīsimies vienā auto :) vismaz ebūs uz Babi pašam jāvico :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

martins_Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 22:59 | Ziņa # 1382
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Tišina..
kā tad būs? vicosi uz šejieni?

ZivnieksDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 23:07 | Ziņa # 1383
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es ta jau aizvicotu, bet man rītā nav mašiņa :( tamdēļ jau prasos uz asti uzmesties :)
bet ja Jumsim tas liels līklocis sanāk, ta nekas traks, aizlaidīšu tepat uz ķīsi...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivnieksDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 23:07 | Ziņa # 1384
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
a kā jūs braucat? pa kuru tiltu? līdz centram gan jau es varētu trambūzī ielekt..

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

jutrixDatums: Pirmdiena, 31.12.2012, 02:09 | Ziņa # 1385
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
paganels(pp) atskaite un loms pa pirmo ja hello

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Pirmdiena, 31.12.2012, 09:59 | Ziņa # 1386
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Paganels - forši! Man gan karodziņš vienmēr klusē :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Pirmdiena, 31.12.2012, 11:27 | Ziņa # 1387
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
paganels(pp)

Forša atskaite un loms arī ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martins_Datums: Pirmdiena, 31.12.2012, 17:21 | Ziņa # 1388
Nu re, noslēdzām gadu ar kolektīvo atsūcienu Babītē... Es, čoms un Zivnieks.. Pa ceļam savācām Zivnieku, kurš mūs gaidīja sabiedriskā transporta pieturā augstu uzrotījis bikšu staru :D Tad vēl pa ceļam jams sagribēja uzpildīties :D
Uz ezera līdz pusvieniem mēs ar čomu urbāmies un raustījām, Zivnieks, savukārt sēdēja un rija visīti :D Paradoksāli, bet rezultāti visiem bija var teikt vienādi.. :) ļoti tuvi nullei.
Tad šim ienāca prātā sākt visus apzvanīt un tika nolemts vicot apurbt citā stūrī esošo Sienāzi, kurš slānot asarus.. Nosvīdām, bet aizskrējām.. visus mēra sienāzis jau bija izrāvis, mums palika pacīnīties ar zirgazobiem...
Zivniekam reizīti izšāva karogs :D , bet par to sīkāk lai stāsta jams pats.. tāpat aŗī par citiem saviem piedzīvojumiem... :D
P.S.
Viņam varbūt būs mazliet savādāks skatījums par šodienu, bet tas ir tikai normāli :D

Karoče pasportojām labi :)

Visiem laimīgu Jauno gadu!

copmanis78Datums: Pirmdiena, 31.12.2012, 17:52 | Ziņa # 1389
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Tāk sezonu arī es šodien noslēdzu,vienā nelielā ezeriņā.Nesaķēru daudz ,bet tika forši pavadīta diena. prieks

Šodien atkal momišku iekāroja viens līdacēns.

Sezonas noslēguma ašuki.

Pielikumi: 4883226.jpg (59.4 Kb) · 2611716.jpg (101.9 Kb)

BebrsDatums: Pirmdiena, 31.12.2012, 18:50 | Ziņa # 1390
Komentāri: 1412
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Labs noslēgums.
Rīt kaut kur jāmauc bet kaur un kā ar ledu hvz. Ļurbas ar atkrīt, ļurbu vietās vai sūdīgs ledus vai ledus krāvumi.

Nav bildes- nav zives :D

AnatolijsDatums: Otrdiena, 01.01.2013, 16:59 | Ziņa # 1391
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Šodien biju nogājis līdz Daugavai - ledus jau galīgi švaks ne
Lietus savus tumšos darbiņus ir pastrādājis. Rīt gribu kaut kur laist, bet nezinu kur :)

Za ribalku!

BebrsDatums: Otrdiena, 01.01.2013, 17:56 | Ziņa # 1392

spulgitsDatums: Trešdiena, 02.01.2013, 11:59 | Ziņa # 1393
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
http://www.kasjauns.lv/lv....ernieks

Vīri saudzējiet sevi nene

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BebrsDatums: Trešdiena, 02.01.2013, 12:01 | Ziņa # 1394
Jā, ledus ta ir bet tik tajās pļančkās kur uz pašu pirmo ledu var sēdēt. Es ar labāk tagad copē iepauzēju

parcopiDatums: Trešdiena, 02.01.2013, 12:14 | Ziņa # 1395
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu jā, ledus diez ko labi neizskatās ne :(

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv