es ta jau aizvicotu, bet man rītā nav mašiņa tamdēļ jau prasos uz asti uzmesties bet ja Jumsim tas liels līklocis sanāk, ta nekas traks, aizlaidīšu tepat uz ķīsi...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu re, noslēdzām gadu ar kolektīvo atsūcienu Babītē... Es, čoms un Zivnieks.. Pa ceļam savācām Zivnieku, kurš mūs gaidīja sabiedriskā transporta pieturā augstu uzrotījis bikšu staru Tad vēl pa ceļam jams sagribēja uzpildīties Uz ezera līdz pusvieniem mēs ar čomu urbāmies un raustījām, Zivnieks, savukārt sēdēja un rija visīti Paradoksāli, bet rezultāti visiem bija var teikt vienādi.. ļoti tuvi nullei. Tad šim ienāca prātā sākt visus apzvanīt un tika nolemts vicot apurbt citā stūrī esošo Sienāzi, kurš slānot asarus.. Nosvīdām, bet aizskrējām.. visus mēra sienāzis jau bija izrāvis, mums palika pacīnīties ar zirgazobiem... Zivniekam reizīti izšāva karogs , bet par to sīkāk lai stāsta jams pats.. tāpat aŗī par citiem saviem piedzīvojumiem... P.S. Viņam varbūt būs mazliet savādāks skatījums par šodienu, bet tas ir tikai normāli
Karoče pasportojām labi
Visiem laimīgu Jauno gadu!
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)