nāpšļi, kā saka viens gudrinieks... Es ir no Salaspils. Doma ir uz Mazo Baltezeru? Vai kur? Domā braukt ar vienu auto? Tad man stundu jāriņķo pa Rīgu kamēr visus salasu. Ja ar diviem, es varu martins_ paņemt no Pļavniekiem, un braukt.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Doma ir pa Babīti Ja es saņemtu sevi rokās, tad līdz centram, tobiš līdz Miera/Brīvības ielai (tur arī ir Armands) varētu aizkulties, atpakaļ gan tā negribētos
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Gan vēl pagūs uzkāpt uz to led, bet par izmēriem, man bij tīri smuki, bet kolēģis taipat laikā netālu savilka 2x lielākus 250 - 400 g , man lielākais varēja vilkt varbūt 250 - 300
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Negribas vakarā slāp pa pilsētu pižikā un ar kasti?
Man ir vēl viens faktors, kas var copes plānus izjaukt - vakar suņam atteica pakaļkājas. Šodien vedīs pie dakteriem. Redzēs ko teiks, kā ies... Pagaidām neko nesolu.
Bet ja Dadziic izmūk caur pļavniekiem, ta principā jau pa ceļam uz Babīti vien sanāk cauri centram izbraukt tik vai šams ir laimīgs ar šādu domu un samērā agru piecelšanos?
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vienmēr esmu teicis, ka Aigars "māk" copei dienas izvēlēties ... Es jau nedēļās sākumā zināju, ka 5-dienu izlaižu - esmu tas trakais, kas tic mēness fāžu maiņu necopei ... A sodien fazņiks kā reiz 12-os mijas + ritīgs suņa laiks. Kā atkusnis sākās, tā asars ņe ocenj ņemt sāka - vakar vien līdz plkst 14.00 17gab cepamie līdz 150-170gr svarā. No rīta vēl paspeju pārs āliņgos nobļitkot astoņus, a tad vien pārs sitieni un nācās tirināt, bet pat murmuli ņēma tikai stāvošu - nekads ašuku dribls nestrādāja. Šodien sēzu mājās, drīz iešu cept zivis, bet zivis kā labi zināms po suhu ne hodjat ...