Šodien biju Ķīšezerā. Loms gaužām niecīgs, kaut gan citiem copmaņiem redzēju labus asarus, sevišķi tiem, kas sēdēja dziļumā pie Mīlgrāvja kanāla. Nu nekas, toties visu dienu svaigā gaisā un emocijas tāpat labas
Šodien biju Vecdaugavā. Ķērās diezgan labi, bet ļoti daudz pavisam mazi. Izbrīnīja ledus biezums, tiešām bieza ledus kārta. Pamazām tā ziemas makšķerēšana sāk ievilkt, laikam āķis ir lūpā Rekur loms: Interesanti, ka ziemā var noķert arī "kazaragus"
Es šorīt atkal Dzirnezerā biju. Noķēru tikai trīs asarus, toties visus virs 100gr. Man bija aizmirsušās mājās mormenes Ķēru tikai šķērsenēm Parcopi, ja jau saki, ka āķis lūpā, tad drīz būsi viss iekšā ziemas copē, jo tā nebūt nav sliktāka par vasaras copi
Šodien atkal biju Vecdaugavā. Ķerās drusku sliktāk kā aizvakar, toties izmēru ziņā drusku labāki. Divreiz pieķērās tiešām labi eksemplāri, viens aprāvās uzreiz, bet viens jau pie paša ledus. Kopumā esmu apmierināts
Es nopirku pa 24Ls Krievijā ražotu un nav nekāda vaina, vismaz pagaidām nevienu trūkumu neesmu manījis. Principā tā arī maksā lētākais gals - 25-30Ls. Var jau pirkt lietotu, tad var lētāk dabūt, bet tad naži jāpērk, vai jāmāk uzasināt tie paši un tas pats vien sanāks naudas izteiksmē
Šodien uz divām stundiņām biju aizskrējis līdz Ķīšezeram. Copēja labi, bet copes bija kaut kādas ļoti uzmanīgas un man kā nepieredzējušam zemledus makšķerniekam bija grūtības piecirst zivis. Toties noķēru divus lielus ķīšus: Vēl noķēru tikai pāris normālus asarus un dažus sīkos, ko atlaidu. Ā, un vēl izdevās noķert mini ķīsi - tik mazu zivi es vēl nekad nebiju noķēris. Varbūt kādi 4-5gr bija
Šodien gribēju sākumā braukt uz Buļļupi, bet tad pārdomāju, jo tagad ejot salaka un nodomāju, ka būs daudz cilvēku, tāpēc aizgāju tepat uz Vecdaugavu. Ķēŗās vidēji un mazi, bet vējš gan diezgan nepatīkams, kad trāpa vietā, kur nav aizvēja. Šodienas loms:
Šodien biju aizgājis uz copi. Ķerās sīkie kazaraga lielumā....vienu smuku asari gan dabūju, bet tāds aukstums, ka āliņģis uzreiz salst ciet un vējš tik nepatīkams, ka ātri aizbēgu