[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
martins_Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 13:26 | Ziņa # 1366
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Zivnieks,
Laikam nē, ņemot vērā prognozes, došos vēlreiz uz Babi sezonu noslēgt :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

copmanis78Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 18:54 | Ziņa # 1367
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Šodiena tika pavadīta uz Jūdaža ezera tirinot mormišku. aalingis Laiciņam ar nebija ne vainas,varēja tik mazāks vējels būt.Zivtiņas ar nedaudz ķērās. ja

Pirmo asarīti ko noķēru,uzliku uz karogmakšķerītes.Apmēram pēc 30min karodziņš signalizēja,ka ir cope.

Kad sāku vilkt uzreiz sapratu,ka nekas liels nebūs un tā arī bija tāda knapmēra līdaciņa.

Labs sitiens bija uz mormiškas,jau nopriecājos būs smuks ašuks galā.Lēnām māniju ārā,gribējās baigi redzēt kas tā par zivi būs.Kad pie alinģa parādija savus zaļganos sānus ,bija skaidrs līdacēns pagrābis mormišķu.Labi ka izdevās izvilkt,negribējās baigi atstāt viņai zobos mormišķu .

Asarīši jau ķērās ik pa laikam,bet pārsvarā jau nelieli.Kopā tikai četri bija cepami ašuki.Tā man šodien gāja pa copi.

Pielikumi: 9438124.jpg (28.8 Kb) · 8097093.jpg (29.7 Kb) · 0392913.jpg (75.6 Kb) · 5347073.jpg (84.3 Kb) · 5254321.jpg (45.6 Kb)

jutrixDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 19:38 | Ziņa # 1368
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
copmanis78, forši Tev gājis! ja :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

uldeensDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 19:54 | Ziņa # 1369
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Copman toč neslikti tev gājis ja

copmanis78Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 20:04 | Ziņa # 1370
Copmanis-ziņnesis
uldeens, rīt doma aizlaist uz to vietu kur tu biji,nekad neesmu tur bijis.

ZivnieksDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 21:15 | Ziņa # 1371
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
martins_
līdz cikiem Tu domā copēties? ja ne baaaigi ilgi, moš varētu Tev uz astes uzsēsties... svilpo

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

uldeensDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 21:34 | Ziņa # 1372
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
(copmanis78)
uldeens, rīt doma aizlaist uz to vietu kur tu biji,nekad neesmu tur bijis.

Ha tad jau mēs tiksimies:)

martins_Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 21:46 | Ziņa # 1373
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Zivnieks,
Šoreiz es pats lec uz astes.. pārliecināju čomu pirms gadumijas izvēdināties.. cik ilgi izdosies šo uz ledus noturēt, tik ilgi arī plānoju palikt.. mans labprāt no tumsas līdz tumsai...
Man kā nelietotājam nav kur steigties, rosolu paēst noteikti paspēšu :D

martins_Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 21:47 | Ziņa # 1374
copmanis78,
bāc, kā man patīk tas adrenalīns, kad ej klāt "stāvošajam" :D .. tik diemžēl parasti fantāzijas par trofeju aplauž kāds kaltiņš :)

ZivnieksDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 22:01 | Ziņa # 1375
Stāstnieks
martins_
a Jumsim nebūtu luste caur Sarkandaugavas rezidenci izdoties? ja jau čalis nav nekāds copētājs, tad diezi ilgāk par 3iem būs ar mieru vazāties...tas man tā kā derētu :) ja vien Jumsim tur nav plānots "romantiskais" izbrauciens ar sarunām par sievietēm, politiku utt..

martins_Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 22:09 | Ziņa # 1376
Nē nē, šams tik nebij vēl kārtīgi izlīdis uz ledus šogad, ar pasākumu jamam viss ok...
Karoče Tev vismaz līdz diviem trijiem uz ezera der? Ja der, paprovēšu uzzvanīt.

paganels(pp)Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 22:10 | Ziņa # 1377
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Nu tad tā...No rīta uz pirkstiem izmetām par labu Nr.2 un piecu degunu sastāvā (Junioru ieskaitot) ap 9.30 bijam uz ledus.Saborēju 10 āliņģus un riktēju makšķeri Junioram,izvēle krita uz bļitku.Pateicoties Junioram,šoreiz ekipējumā bija varen plašs makšķeru daudzums un klāsts-ar murmuļiem,bļitkām un šķērsenēm.Iepriekšējā vakarā tika sameklētas putekļiem klātās ūdas jeb karodziņmakšķeres, divos eksemplāros.Demo versijā pēc dziļuma mērišanas pēc pirmā pacēliena seko labs tesiens,kas kopā ar piecirtienu liek spolītei notarkšķēt Labs sākums-ašuks uz 150g.Viena lieta palaista garām-saliekamais krēsliņš Junioram-"kratkij istruktaž" un dodos uz autiņu.Ja nestrada galviņa-kustās rociņas un kājiņas.Nākot atpakaļ vēroju mazo,sakumpušo siluetu uz kastes-cope tikai vēl sākusies,bet dažam labam jau piegriezusies.No otras puses saprotams,ja gulēt dodas divos naktī.Zvilnēt krēsla ar atzveltni protams ir ērtāk-Kāteli cilā ,bet bez azarta.Uz murmuļa piesakās otrs ašuks ,arī ap 150,bet pie āliņģa mals nosprūk.Laiciņš iet,pauzīte,esam jau paspējuši nomainīt citu bļitku un ieprovēt šķērseni-tas pats.Pa to laiku tieku maza asarīša,piedāvāju uzlikt uz dzīvo,a-hā,kaut kas jauns .Dodamies uz tuvējo niedrāju,saborēju kādus desmit caurumus,"kratkij instruktaž" un zvilnēšana krēslā turpinās.Tieku pie pumpainas raudeles,takā prekš dzīvā par lielu ,amnestēju,nākamais sīks asarels ,kas tiek uzsprausts uz čoma karodziņmakšķeres.Dzīvais arī ir jau ar rezervīti.Čomam nošancē karodziņš-knapmēra līdaciņa uz ledus,pēc brīža tajā pašā ālinģi karodziņš izšauj otru reizi,līdzīga izmēra līdaciņš pasprūk.Kā jau pieņemts kārtīgos kolchozos,karodziņmakšķere tiek parnesta tuvāk "īstajai" copes vietai.Parādijies kaut kads azarts un vēlme darboties,uzstelleju otru karodziņmakšķere.Ilgāku laiku pauze,tieku pie pāris ašukiem ap 80g.Karodziņfrontē arī klusums,līdz atskan kliedziens un skrējiens, prom no āliņģa, ar karodziņmakšķeri rokā. Kā korķis no pudeles uz ledus izlido līdacēns.Viss kā pienākas,mēram-vairāk par 42cm nevar izstiept Laižam atpakaļ.Rosība ap karodziņiem ļauj man vairāk pievērsties tirināšanai,bet ķerais tikai "dzīvais" :D ,kas nebūt nav peļami,jo pēc mērīšanas tiek atlaists līdacēns 45cm garumā.Saku ,ka nākamā būs lielāka.Pauze visas frontēs.Pagājusi jau stunda līdz kartējo reizi izšauj karodziņš-17...ā ,collas . No malas brīžam krēslā zvilnošais,brīžam karodziņus nēsajošais siluets uz ezera šķiet diezgan amizants un liek pasmaidīt,jo tiek lēkāts un kliegts pa visu ezeru pēc katras veiksmīgās copes.Galvenais,ka nodarbināts pēc pilnas programmas. Tieku pie trīs pannas asarīšiem un vēl pāris "dzīvajiem".Kārtējā pauze ir ieilgusi.Tā kā kolchoznieku tuvumā nav bijis,esmu atļāvies nesalasīt tos dažus panneniekus,lai nebūtu jāiezīmē āliņģi.Šī vaļiba piesaista atsevišķu projām ejošo kolchoznieku uzmanību.Tiek nedaudz paurbts piesardzīgā attalumā,bet pēc neveiksmīgas tirināšanas kolchoznieki dodas krastā.Atskan pasen nedzirdētais kliedziens ,pēc pauzes seko kārtējais skrējiens,kas apsīkst četru metru attālumā un tikpat ātri atgriežas izejas punktā.Tagad skrienu es Seko stīvēšanās ar auklu,neesmu vēl pusceļā,kad no āliņģa tiek izstīvēts līdacēns,uz aci mērā kā likts.Lapps,Junioram prieks prieks Mērīšana.. ja 62cm.Junioram personīgais rekords Tuvojas vakars, pilnīgs klusums,bet kopējais loms mums ir vairak kā apmierinoš un arī krietni smukāks kā kolēģiem ja Juniors nākamo reizi arī braukšot līdzi,ja būs karodziņmakšķeres.Vai tad man žēl Žēl ka nebij līdzi fočika,nākam reiz labošos.Loma bildes ielikšu vēlak,kad filmiņa būs attistīta.

Pielikumi: 9263417.jpg (95.5 Kb) · 7207428.jpg (80.9 Kb)

esmu tur,kur neķeras:).

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Pirmdiena, 31.12.2012, 00:49

copmanis78Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 22:10 | Ziņa # 1378
Copmanis-ziņnesis
(martins_)
bāc, kā man patīk tas adrenalīns, kad ej klāt "stāvošajam" .. tik diemžēl parasti fantāzijas par trofeju aplauž kāds kaltiņš

Tā jau parasti ir.

martins_Datums: Svētdiena, 30.12.2012, 22:28 | Ziņa # 1379
Ziiivvvniiiiieeeek!!! Tu kuuuuur? Jooooožiiiiiiiik!!!! :D
Ta kā ar Tevi ir ar tiem laikiem? :)

ZivnieksDatums: Svētdiena, 30.12.2012, 22:29 | Ziņa # 1380
Stāstnieks
es par, es par :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv