Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nē, nu man tur pāris točkas ir, kas izšauj, pat neejot uz ezera vidu. Dažus trīsimtnieksu pa ziemu tur salasu, bet nu reti tur tas notiek. Toties tuvu mājām, tas gan pluss un nav pusezeram pāri jābrien Karoče es vēl esmu neziņā. Uz rotaniem ar tā kā gribētos, bet ar sabiedrisko uz Gaiļezeru no Vecmīlgrāvja toč nedzīšos Karoče rīt kaut kur patirināšu, bet vēl nezinu kur
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kur ? Buļupē pie baznīcas. Kā ? Varēja būt labāk,ļoti daudz sīko. Uz ko ? Motilis+baltais,bļitkiņu galīgi ignorēja. Kāds ledus ? ledus labs 8-12 cm ,tas bij vakar- šodien pēc lietus nav ne jausmas
martins_ namīž...būs labenna Kas ta mēs esam braucēji? Es, martins_, Dadziic, un man vēl čomaks, tas kas Armands, teicās braukšot...it kā jau viena ekipāža sanāk, tik kā mēs varam savākties?
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!