[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 11:38 | Ziņa # 931
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
skaisti! skatos, ka pie zandarteļa arī esi ticis! ja īstenībā pēdējo 2 gadu ziemās mazie zandartiņi tiek manīti ar vien biežāk, kas mani ļoti priecē, jo man domāt, ka tie ir un paliks vietējās faunas pārstāvji un uz jūrju nedzīsies, līdz ar to izaugs par skaistiem rupučiem! plaude

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 19:47 | Ziņa # 932
Grupa: Dzēstās
Zivniek, speciāli Tev! :)
Neliela fotoatskaite par šodien redzēto Gaiļezerā. :)

Pielikumi: 2462625.jpg (36.5 Kb) · 4690966.jpg (80.0 Kb) · 5735428.jpg (79.2 Kb) · 0487350.jpg (22.4 Kb) · 5398816.jpg (66.1 Kb)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 19:51 | Ziņa # 933
Šodien tajā dīķī labāk it kā ņēma slimnīcas galā. :D

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 21:53 | Ziņa # 934
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Zivnieks,manam domāt, ka tur varētu būt tusiņa vieta.

esmu tur,kur neķeras:).

BorodaDatums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 23:31 | Ziņa # 935
Vispār, ja es dzīvotu tās peļķes krastā, tad noteikti mēģinātu izvilkt vasaras pusē savu mūža lielāko karūsu un ziemā visu Amūras grunduļu ciltstēvu. Bet, lai tur tagad dotos vnk tāpat pacopēt.... nu nē... :D

parcopiDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 14:12 | Ziņa # 936
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Boroda - rodas iespaids, ka Tev tas Gaiļezers nepatīk :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kreisaisDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 14:41 | Ziņa # 937
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Pāris dienas atpakaļ Dzirnezerā labi asari ķērās. 200-400gr un diezgan aktīvi! ja

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

J0nisDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 22:21 | Ziņa # 938
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Cik noprotu svētdien vēl var doties uz Rīgas pusi pasēdēt ! Kas pateiks uz kuru ezeru drošāk braukt lai tiktu virsū ???

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 22:42 | Ziņa # 939
Quote (J0nis)
Kas pateiks uz kuru ezeru drošāk braukt lai tiktu virsū ???

Gaiļezers. :D

BorodaDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 22:45 | Ziņa # 940
J0ni, man šķiet, ka pēdējā ledus lomi varētu būt Sarkanajā Daugavā. Nu tie brekšugas. :D Ledus tak tur vēl ir??

parcopiDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 22:57 | Ziņa # 941
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Maucam svētdien uz Gaiļezeru. Es un Zivnieks braucam. Koka Klucis arī iespējams :) Varbūt arī Anatolijs :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 23:09 | Ziņa # 942
Quote (parcopi)
Maucam svētdien uz Gaiļezeru.

Ja man būtu laiks, tad es jūs noteikti fočētu no visām pusēm, bet esmu ar mieru tikai vasarā uz vienīgo karūsu pasēdēt. :D

martiDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 23:14 | Ziņa # 943
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
būšu domās ar jums :D slimie no gaiļezera :P
es jau ziemas inventāru noziemoju. varbūt, ka vēl līdz maijam kaut kur pa krūmiem kādu forelīti padzenāšu. bet kas zi vai sanāks.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 23:14 | Ziņa # 944
Multimakšķernieks
Domā pa visu Gaiļezeru ir tikai viena karūsa? :D

kreisaisDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 23:27 | Ziņa # 945
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Domā pa visu Gaiļezeru ir tikai viena karūsa?

:D

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv