skaisti! skatos, ka pie zandarteļa arī esi ticis! īstenībā pēdējo 2 gadu ziemās mazie zandartiņi tiek manīti ar vien biežāk, kas mani ļoti priecē, jo man domāt, ka tie ir un paliks vietējās faunas pārstāvji un uz jūrju nedzīsies, līdz ar to izaugs par skaistiem rupučiem!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vispār, ja es dzīvotu tās peļķes krastā, tad noteikti mēģinātu izvilkt vasaras pusē savu mūža lielāko karūsu un ziemā visu Amūras grunduļu ciltstēvu. Bet, lai tur tagad dotos vnk tāpat pacopēt.... nu nē...
Boroda - rodas iespaids, ka Tev tas Gaiļezers nepatīk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Maucam svētdien uz Gaiļezeru. Es un Zivnieks braucam. Koka Klucis arī iespējams Varbūt arī Anatolijs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
būšu domās ar jums slimie no gaiļezera :P es jau ziemas inventāru noziemoju. varbūt, ka vēl līdz maijam kaut kur pa krūmiem kādu forelīti padzenāšu. bet kas zi vai sanāks.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!