Tanī mazajā peļķē arī ir zivis ??? Tad jau laižam labāk uz Juglas dīķi
Gribās rotanu vaigā apskatīt. Pēc tam var pārvākties arī kur citur. Ja kas, tad sazvanamies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tas Gaiļezers gan ir kaut kāds kreisais ezers, Nevienu sakarīgu info par viņu nevaru atrast Ezeri.lv arī nerāda Rītā braucam uz nekurieni Laikam jau pēdējā reize un būs makšķerītes jākārto vasaras guļai
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Esam atpakaļ no rotanu un ruduļu necopes. Atskaite sekos kaut kad vēlāk no Zivnieka, J0ņa un Je6kas, no manis vēlāk video atskaite! Bet cope ir forša!
Sory,es kādu bilžuku ielikšu rīt,baigais nogurums . Pieēdos rotanus :) :)Jā Zivniek nezinu kā ar deju Super neto bet daļa no uzvaras dejas uz ledus man arī ir ,Pilnā versija pie Aigara Aigar,tas tev noteikti ir jāieliek Dēļ tā vien bij prieks uz copi braukt. Paldies vīri par companiju ,sezonas noslēgums bij labs (ne vien mēr loms ir galvenais )nu vismaz es tā domāju !!!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…