[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
eduksDatums: Pirmdiena, 12.03.2012, 09:19 | Ziņa # 901
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Njā, Jums tur rādās sezonas noslēgums sākas, a mums vēl pavasara cope lāga nav sākusies :) .
Borodam laikam bija īstais murmulis, ka vienīgais brekšiem acīs ielūkojās vai arī (noteikti) pārējie pārcentās ar barošanu :D ... Mums iekš sestdienas pasākuma manam komandas biedram diskobumba noķēra vismazāk, bet visi pārējie no manis laicīgi nošpikoja zeltaino daudzskaldni un tā kā šī mormene praktiski visiem kastītē bija, sāka vilkt brekšus unisonā ar mani :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

BebrsDatums: Pirmdiena, 12.03.2012, 11:05 | Ziņa # 902
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Eduk
Usmā lielie brekši ņem uz sarkano mēslu slieku. Ja laukos pazīstami ar nesvaigu govju sūdu kaudzi - paņem vergu un uz priekšu, kaut ko salasīsi.

Nav bildes- nav zives :D

eduksDatums: Pirmdiena, 12.03.2012, 11:14 | Ziņa # 903
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Eduk
Usmā lielie brekši ņem uz sarkano mēslu slieku. Ja laukos pazīstami ar nesvaigu govju sūdu kaudzi - paņem vergu un uz priekšu, kaut ko salasīsi.

Uz pēdējā ledus arī sliekas liekam uz grunts, ja apakšā smukais plaudis. Pietam var likt biezāku auklu uz šādu sistēmu un brekša izmērs pareizais. Man kautkā plakanie ziemā nav mērķa zivs, ja uztrāpos tad citreiz voblai paķeru, bet tā ne pārāk uz šiem iespringstu. Drīz būs lielās raudas Rāznā, vot šīs marinēšanai būtu jāpaķer - 1,5m dziļumā pretojas kā īsti zvēri un uz 0.1 auklas praktiski ir nevaldāmas (tomēr zivis svara diapazonā 300,400 - 700gr (paretam trāpās arī šadas torpēdas)). Ja zvaigznes sakritīs, tad varbūt pat mēģinās sarunāt lai iefilmē, jo itkā provizoriski esam sarunājuši jau pēc janvāra copes, ka tas raidījuma veidotājiem būtu interesants sižets. Bet nu redzēs kā sanāks ar brīvo laiku un citām iespējām.

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

AivisQDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 11:46 | Ziņa # 904
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 65
Reputācija: 5
Par aktivitāti
Apskaužu es jūs par šitiem smukajiem brekšiem! ja Es tādus vēl nemāku noķert. :-(
Bet no otras puses skatoties - man vēl viss priekšā. dance

ZivnieksDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 12:13 | Ziņa # 905
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
aivisq
rīt man ir doma uz pāris stundām no rīta aizskriet, ja ir vēlme un iespējas, tad vari nākt pulkā, gan jau kāds izmakarēsies :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

AivisQDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 12:56 | Ziņa # 906
Par aktivitāti
Zivnieks,
Velns, sakārdināji! Tu taisies uz to vietu, kur Boroda labi savilka?
Man gan rīt darba diena...

ZivnieksDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:21 | Ziņa # 907
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
jā, tur patās, tas te pat man gandrīz aiz loga :D šodien gan tur ar copi švaki, bet rītā būs... :D
man ar rīt darba diena, bet domāju līdz max 12:00 pasēdēt un tad uz darbu svilpo

BorodaDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:22 | Ziņa # 908
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
rīt man ir doma uz pāris stundām no rīta aizskriet, ja ir vēlme un iespējas, tad vari nākt pulkā, gan jau kāds izmakarēsies

Neaizmirsti glābšanas riņķi no laivas paņemt. :D
Tagad ir +10C, + straumīte un saulīte. :D

ZivnieksDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:27 | Ziņa # 909
Stāstnieks
Boroda
namiž, ledus stāvoklis tur nav mainījies - veči tur vēl šodien vairāk kā saprašana, virsū tikšana vēl īzī pīzī, tā kā rītā vēl būs normaļukas ja a ja nu kas, ar geļigopteri varēs pavizināties :D

parcopiDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:33 | Ziņa # 910
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu nezinu, nezinu. Man jau pagājušonedēļ ledus nepatika. nene
Biezums ta ok, bet viņš jau tāds viss no gabaliem kā puzzle un jau tad sāka palikt putrveidīgs. Uzvelc vesti :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AivisQDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:42 | Ziņa # 911
Par aktivitāti
Zivnieks,
Man gan "līdz 12:00" nesanāks. Ja braucu, tad uz visu dienu svilpo
Domas gan arvien vairāk uz copes pusi velk. Iešu pie priekšnieka, sarunāšu brīvdienu.

BorodaDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:44 | Ziņa # 912
Grupa: Dzēstās
Tur ledus nav viendabīgs. Ej nu sazini, kas tur apakšā... Un tie veči šodien... a mošk tās bija vārnas. :D

ZorroDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:46 | Ziņa # 913
Komentāri: 280
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Quote (Boroda)
Un tie veči šodien... a mošk tās bija vārnas.

nirga

Ķīsīts brauca pār ezeru
Rakstītām i kamanām,
Asarītis zirgu dzina,
Raudiņ' tura kamaniņas.

parcopiDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:52 | Ziņa # 914
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Hahaha, vārnas :D
Vārnas ar boriem un kastēm :D
Bet nu jā, es toč tur savu kāju līdz nākamajam gadam nesperšu. Jāskatās kas brīvdienās Ķisī būs, iespējam arī tur vairs nekāpšu. Vismaz šodien redzētais man jau nepatika :D
Vienīgi moš uz Gaiļezera brīvdienās vēl varētu uzrausties :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 14:58 | Ziņa # 915
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Gaiļezerā tad būs drošs ledus??

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv