Njā, Jums tur rādās sezonas noslēgums sākas, a mums vēl pavasara cope lāga nav sākusies . Borodam laikam bija īstais murmulis, ka vienīgais brekšiem acīs ielūkojās vai arī (noteikti) pārējie pārcentās ar barošanu ... Mums iekš sestdienas pasākuma manam komandas biedram diskobumba noķēra vismazāk, bet visi pārējie no manis laicīgi nošpikoja zeltaino daudzskaldni un tā kā šī mormene praktiski visiem kastītē bija, sāka vilkt brekšus unisonā ar mani ...
Eduk Usmā lielie brekši ņem uz sarkano mēslu slieku. Ja laukos pazīstami ar nesvaigu govju sūdu kaudzi - paņem vergu un uz priekšu, kaut ko salasīsi.
Uz pēdējā ledus arī sliekas liekam uz grunts, ja apakšā smukais plaudis. Pietam var likt biezāku auklu uz šādu sistēmu un brekša izmērs pareizais. Man kautkā plakanie ziemā nav mērķa zivs, ja uztrāpos tad citreiz voblai paķeru, bet tā ne pārāk uz šiem iespringstu. Drīz būs lielās raudas Rāznā, vot šīs marinēšanai būtu jāpaķer - 1,5m dziļumā pretojas kā īsti zvēri un uz 0.1 auklas praktiski ir nevaldāmas (tomēr zivis svara diapazonā 300,400 - 700gr (paretam trāpās arī šadas torpēdas)). Ja zvaigznes sakritīs, tad varbūt pat mēģinās sarunāt lai iefilmē, jo itkā provizoriski esam sarunājuši jau pēc janvāra copes, ka tas raidījuma veidotājiem būtu interesants sižets. Bet nu redzēs kā sanāks ar brīvo laiku un citām iespējām.
jā, tur patās, tas te pat man gandrīz aiz loga šodien gan tur ar copi švaki, bet rītā būs... man ar rīt darba diena, bet domāju līdz max 12:00 pasēdēt un tad uz darbu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Boroda namiž, ledus stāvoklis tur nav mainījies - veči tur vēl šodien vairāk kā saprašana, virsū tikšana vēl īzī pīzī, tā kā rītā vēl būs normaļukas a ja nu kas, ar geļigopteri varēs pavizināties
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu nezinu, nezinu. Man jau pagājušonedēļ ledus nepatika. Biezums ta ok, bet viņš jau tāds viss no gabaliem kā puzzle un jau tad sāka palikt putrveidīgs. Uzvelc vesti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zivnieks, Man gan "līdz 12:00" nesanāks. Ja braucu, tad uz visu dienu Domas gan arvien vairāk uz copes pusi velk. Iešu pie priekšnieka, sarunāšu brīvdienu.
Hahaha, vārnas Vārnas ar boriem un kastēm Bet nu jā, es toč tur savu kāju līdz nākamajam gadam nesperšu. Jāskatās kas brīvdienās Ķisī būs, iespējam arī tur vairs nekāpšu. Vismaz šodien redzētais man jau nepatika Vienīgi moš uz Gaiļezera brīvdienās vēl varētu uzrausties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)