Biju šodien slepenajā vietā Sākumā noķēru ķīsi. Nenofočēju. Atlaidu. Tad noķēru asarēnu. Nofočēju. Atlaidu. Straume bija, bet cope nē. Pamainīju vairākas atrašanās vietas, iebaroju ar motili, bet asaris nebija pierunājams. Ledus pa vidu jau strjomīgs un urbjas ar diviem/divarpus bora apgriezieniem. Izturēju nedaudz vairāk par stundu, tad izdomāju aizbraukt uz Ķīšezeru. Copmaņi ezerā bija. Kaut kādas plaisas jau arī, bet vispār ledus vēl riktīgi biezs. Cope gan nebija. 45minūšu laikā neredzēju ne copi Vispār secināju, ka man ziemas cope ir apnikusi. Vēl jau uz ledus uzkāpšu, bet īstenībā nav nekāda entuziasma. Pazudusi dzirkstele uz ziemas copi. Nenormāli gribās jau pavasari. Ja kāds bērnībā ir lasījis Nosova pasaku par Nezinīti uz mēness, tad vot man ir līdzīgas sajūtas, kā kad Nezinītis bija riktīgi noilgojies pēc zemes, tā es pēc pavasara un copes atklātos ūdeņos Kaut kā tā tas viss ir
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pazīstamas vietiņas, vienīgi ziemā gan tur nav būts
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es uz to galu ātrākais maijā/jūnijā. Rīt jāarbaito Parīt ar!
skeiki,esmu samērā jauns zveijnieks un vēlētos jums pajautāt kā,kur un uz kā vislabāk makškerēt plaužus. ļoti interesē kādās vietās ezerā ziemā meklēt plaužus.uz kādām mormiškāk makškerēt.un ar ko iebarot.jau iepriekš pateicos... ...
starpcitu pa televizoru''ja nemaldos pa ltv 7 kanālu''iet tāds raidījums kā zveja..................bet tur makškerē ar makškeri nevis ar tīkliem..........un man ir jautājums bebra kungam kā tas ir iespējams jo pēc viņa varianta zvejo ar tīklie......................vaitad neviens cits to nezina ja raidījumam dod tādu nosaukumu???????????.........,,,,,,,,????/