[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Zivinens, eduks, kapracis, Zivnieks  
Kur? Kā? Uz ko? Kāds ledus?
parcopiDatums: Otrdiena, 26.02.2013, 13:44 | Ziņa # 1681
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biju šodien slepenajā vietā raksta
Sākumā noķēru ķīsi. Nenofočēju. Atlaidu. Tad noķēru asarēnu. Nofočēju. Atlaidu.

Straume bija, bet cope nē. Pamainīju vairākas atrašanās vietas, iebaroju ar motili, bet asaris nebija pierunājams. Ledus pa vidu jau strjomīgs un urbjas ar diviem/divarpus bora apgriezieniem.

Izturēju nedaudz vairāk par stundu, tad izdomāju aizbraukt uz Ķīšezeru. Copmaņi ezerā bija.

Kaut kādas plaisas jau arī, bet vispār ledus vēl riktīgi biezs.

Cope gan nebija. 45minūšu laikā neredzēju ne copi svilpo
Vispār secināju, ka man ziemas cope ir apnikusi. Vēl jau uz ledus uzkāpšu, bet īstenībā nav nekāda entuziasma. Pazudusi dzirkstele uz ziemas copi. Nenormāli gribās jau pavasari. Ja kāds bērnībā ir lasījis Nosova pasaku par Nezinīti uz mēness, tad vot man ir līdzīgas sajūtas, kā kad Nezinītis bija riktīgi noilgojies pēc zemes, tā es pēc pavasara un copes atklātos ūdeņos :D
Kaut kā tā tas viss ir raksta
Pielikumi: 8961807.jpg (137.1 Kb) · 1004445.jpg (129.0 Kb) · 1613564.jpg (110.7 Kb) · 9358264.jpg (132.7 Kb) · 8714957.jpg (99.4 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 28.02.2013, 12:49 | Ziņa # 1682
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Pretī veikalam "Mols" ķerās stintes. Bet reti un nav lielas. Tā vot! svilpo

Za ribalku!

BebrsDatums: Ceturtdiena, 28.02.2013, 16:38 | Ziņa # 1683
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Nav bildes- nav zives :D

BebrsDatums: Piektdiena, 01.03.2013, 20:20 | Ziņa # 1684

martiDatums: Piektdiena, 01.03.2013, 21:13 | Ziņa # 1685
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
pa smuko! ja

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Piektdiena, 01.03.2013, 21:20 | Ziņa # 1686
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pazīstamas vietiņas, vienīgi ziemā gan tur nav būts :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BebrsDatums: Piektdiena, 01.03.2013, 21:54 | Ziņa # 1687
Quote (parcopi)
Pazīstamas vietiņas, vienīgi ziemā gan tur nav būts :)

Rīt laižam?

parcopiDatums: Piektdiena, 01.03.2013, 21:58 | Ziņa # 1688
Multimakšķernieks
Quote (Bebrs)
Rīt laižam?

Es uz to galu ātrākais maijā/jūnijā. Rīt jāarbaito :( Parīt ar!

babrisDatums: Sestdiena, 02.03.2013, 21:43 | Ziņa # 1689
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 12
Reputācija: 0
skeiki,esmu samērā jauns zveijnieks un vēlētos jums pajautāt kā,kur un uz kā vislabāk makškerēt plaužus. ļoti interesē kādās vietās ezerā ziemā meklēt plaužus.uz kādām mormiškāk makškerēt.un ar ko iebarot.jau iepriekš pateicos... dusma ... hello

makškernieksmednieks

BebrsDatums: Sestdiena, 02.03.2013, 21:52 | Ziņa # 1690
Te ir makšķernieku portāls. Te neviens nezvejo.

babrisDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 00:04 | Ziņa # 1691
nu jau ļoti laba atbilde..... nene nu es arī tā protu nene ne ne .....daudz p..ta tur nevajag....

makškernieksmednieks

BebrsDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 09:38 | Ziņa # 1692
A ko ta Tu gribēji, zvejniek? Mani piemēram tracina ka makšķerēšanu salīdzina ar zveju. Zvejo ar tīkliem. Ar makšķeri makšķerē.

je6kaDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 12:36 | Ziņa # 1693
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Bebrs satika babri, nu būs liels tracis... :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

babrisDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 15:50 | Ziņa # 1694
nu labi makškernieks un vaitad tam ir tik liela nozīme.vienam vārdam,bet galveno domu jau var saprast ko es jautāju dusma

makškernieksmednieks

babrisDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 16:10 | Ziņa # 1695
starpcitu pa televizoru''ja nemaldos pa ltv 7 kanālu''iet tāds raidījums kā zveja..................bet tur makškerē ar makškeri nevis ar tīkliem..........un man ir jautājums bebra kungam kā tas ir iespējams jo pēc viņa varianta zvejo ar tīklie......................vaitad neviens cits to nezina ja raidījumam dod tādu nosaukumu???????????.........,,,,,,,,????/ vezis1

makškernieksmednieks

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv