Vakar bijām ar Spridzekli Mēmemē uz vēdzelēm. Nevienu vēdzeli nemanījām Pārsteidza, ka centrāltirgū nebija ne raudu, ne nēģu un uz turieni braucot paķēru vienu menciņu. Pēc copes rokas smaržoja riktīgi pēc vēdzeles
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Te jau kā kaut kādā vecā aņukā - a kā ziāt, ka uz vēdzelēm bijāt?
Mēs tā domājām Es parīt kaut kur uzlīdīšu uz ledus
Svētdien bijām ar domubiedriem Usmā. Smukas raudiņas savilkāmies nejēgā. Nosacīti mazās laidu vaļā, paturēju tikai lielākās. Es apstājos pie 4,2kg, citi vēl turpināja. Bet ne par to stāsts. Kad trāpījās pirmie mazizmēri, protams, tika uzliktas ūdas. Pēc kādas pusstundas viens kolēģis sauc otram - tev karodziņš gaisā! Tas pieskrien - vēl tin. Pārējie - varbūt pagaidi mazliet. Nu, šis stāv un gaida. Ilgi jau nedabūja pagaidīt. Pēc sekundēm piecām atskan brēciens - aizgāja! Mums galvas gaisā, kā "aizgāja"? Norāvās? Šis - nē, ar visu ūdu aizgāja! Skatāmies - stāv nabags ar garu ģīmi pie tukša cauruma... Izrādās, aukla nav bijusi sevišķi daudz uztīta, bet dziļums tajā vietā astoņi metri. Kukainis laikam bija labs, kā gāja, tā arī aizgāja. Pretestību pat nesajuta. Pieļauju, ka mēģinot piecirst tikpat kaut kas nebūtu izturējis. Bet to jau mēs vairs neuzzināsim. Morāle? Nekad nevajag "žmiegties". Jeb, kā teica mans armijas prapors: "Zapas žopu neje...". Visiem - ne asakas!
Bijām ar Anatoliju uz nepilnām divām stundām brekšu vietā Bija katram pa copei, man tāda, ka gandrīz copenīti izrāva no rokas, bet brekšus redzējām tikai kaimiņiem. Divus vienam. Vienu citam. Visi 500-600gr Man uz ziemas fīderi tika tikai viena raudiņa un tā pati, kamēr meklēju fočuku, ielēca ar slaidu lēcienu atpakaļ āliņģī Laikam negribēja fočēties, nebija sapucējusies Atlaidis jau tāpat būtu Laiks skaists, bet auksts vējš
Darba kolēģim šodien Burtniekā 1.5kg zandarts uz bleķi. Viņa vienam kolēģim ar apmēram tāds pats, bet trešajam nekā, tik viena cope. Pagājušo reiz divnieku pārveda no turienes