atvainojos par bildēm,bet es neprotu tās ielikt...
Bildes parastās vienkārši. Apkakšā ir tāda ailīte - pārlūkot. Ieliec tur no sava kompja ne lielāku par 500kb. Un tad kraisā pusē parādīsies image1. To ar ctrlC +V iekopē tekstā. Un viss, spied - pievienot atbildi. Ar + zīmi vari vēl četras pievienot. Kopā max piecas bildes. Ja laba bilde, tad sūti uz parcopi.lv, gan Aigars ievietos.
sveiki.nu biju ezerā iebaroju ar spec barību un tārpiņiem.makškerēju vietā kur aptuveni no 6 metru džiļuma pārīet uz metriem 3.iebaroju gan pirmdien gan šodie,bet nekāda dižā loma neguvu plaudi uz 300 gramiem.un pāris asarus 50 gramu.+plaudim piecēršot salauzu vienu makškeri .nu iešu mēgināšu rīt to laimi,varbūt rīt kersies lielie plauži...paldies par jūsu ieteikumiem jo agrāk pat nevarēju nokert 300.gramu plaudi.un atvainojos par bildēm,bet es neprotu tās ielikt... plaude plaude plaude
Ja bija viens tad jābūt vēl. Pabarot ar neaizmirsti
bebr - cikos lemberģijā vislabāk stinte ņem? cik sapratu, tad lielupē ir rīta cēliens vislabākais es rītā varētu uz kādu brīdi kaut kādā brīdī lielupē uzskriet uz ledus, bet man visādas rīta darīšanas un diez vai uz ledus būšu ātrāk par 11:00
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
rīt pajautāšu brālim un salikšu bildes.šodien biju ezerā bet tikai piebaroju 3 āliņģus.pamakškertēt nesanācajo uz ezera tikai tiku 17:00.nu vismaz rītdienai ir piebarotii āliņģi...
nu tad skatamie kā rītā un vakarā salīdzinam šodien lielupe visi baigi savilkuši. skatos, ka šodien spiediens baigi lejā. rīt sāk pamazām iet uz augšu. parīt jau gaisā.
Biju uz pusotru stundiņu uz ledus. Cope nebija, da i toč kaut kā nestāv uz to ziemas copi vairs, nenormāli gribās pavasari ar atklātiem ūdeņiem Veči kaut ko pa laikam noķēra - bet neko lielāku par breksi 300-400gr neredzēju nevienam. Vispār kolhozs jau nu paliels Atrodi bildē Zivnieku uz Armandu
P.S. Es kad aizgāju, Zivnieks ar Armandu vēl palika un Anatolijs ar palika, bet aizgāja meklēt asarus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
labi, lai bebrs lielās. šoreiz man otrajā reizē mūžā stintēs esot gāja daudz labāk kā pirmajā reizē, kad bijām ar zivnieku. toreiz noķērām katrs pa vienai. šoreiz jau progress - tuvu divdesmit. kopsvars 550 grami. no rīta bija pasakains laiks. bez vēja, saulīte, silti. stinte ķeras, spēj tik raustīt un pietupties. tad ap 12:00 sagriezās laiks, sāka pūst no jūras un sapūta krustos. tagad drusku jāpieklibo tad man arī copes beidzās un apnika. copes gan vēl bija, bet neņēma, tikai knābāja. sapratu, ka makšķerītes jāpietjūningo. un ja būs vēl skaists laiks, tad braukšu vēl. blakus man bija tikai zolīdi krievi. tādi kas nemusero, nebļaustās, neapurbj un pat nepīpo. viens pat noķēra mazu vēdzelīti un lamādamies atlaida kolchozs jau nu baigs, bet ja labi kaimiņi, tad nekāda vaina. bildes varbūt būs. vēlāk. sākumā nebija laika fočēt, bet tad vēlāk negribējās vairs.
Zivnieku uz Armandu neatradu. Laikam visi vēl savās kājās stāv. marti, Tev ir progress, pie tam ievērojams. Atkal savējos lutināsi ar garšīgo paēdienu.