Šodien pēc hoķa aizbraucu pasēdēt uz Gauju ar grunteni.Ķērās švaki izdevās piemānīt tikai 2gb vimbas 360g un 640g,kuras bija iekārojušas balto tārpu pušķīšus.Vissumā laiciņš labs un labi pavadīts vakars.
Šodien pasēdēju Daugavā ar grunteni. Copēja tikai pliči, pie tam uz visu. Gan grūbu, gan kukurūzu, gan sliekām, gan mušu kāpuriem. Spēj tik laist vaļā Dažus arī paturēju priekš voblām, kas kaut cik izmēros bija ok. Šādu izmēru paturēju, kopā 15gb atstāju
Man pliči un asari vislabāk Jāpamēģina kādreiz vīķes nokaltēt, runā, ka dikti labas Anatolijs tieši var pamēģināt, ja visas nesaceps
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju 6dien(07.05.11) Lielupē jūrmalā pacopēt! tgd tik sanāk laiks kko uzdrukāt jo bij runāts ka atrakstīšu kā tad bija
mērķa zivs bija Līdaka Noķēru asari uz ķīsi tieši beidzās dzīvās zivtiņas un ar feederi izvilku ķīsi un uzreiz to liku virsū uz āķa gruntenei , un pēc brīža 400 grami asarim, bet reāli lielāks izskatījās, bet mīksts un tukšs vēders šim bija tad izdomāju ka neko nemainīšu gruntenei un uzliku uz āķa slieku un lidināju iekšā, kamēr ķēru dzīvās ar feederi divreiz bija kāds noēdis sliekas ko liku gruntenei tad ar trešo reizi līnis paņēma ar visu dzelzs pavadiņu, bet mērs vismaz. Otrais līnis mūžā tas gan bija necerēti, bet vēlāk vēl bija cope, laikam līnis tas bija
uz dzīvo liku visas mazās kas ķērās uz feedera tikai laikam 10 nr āķi ir par lielu ēsmas zivtiņu ķeršanai ja? un sistēmu izmantoju to ko man te ieteica parcopi augstāk te bildes bij izmantoju vien žubura āķi kas iepīts smalkā metāla pavadīņā, tik neatceros kur tādu pirku nu vot tā man gāja bij forši katrā ziņā tgd cepās loms
Super, labs loms! Līnis parasti uzmanīgs, bet redz kā uzsēdās uz dzelzs pavadiņas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atkal pasēdējām vakara jundu Sausajā... cope nepārāk, bet viens karausis uz kilo trāpījās ~ 23.30 Citiem kompānijā bija pa kādam līnim.. tika noķerti arī 2 sami... Lielākais cm 20