Neesmu tāds liels grunteņu fanāts, bet agrā pavasarī un vēlā rudenī bieži izmantoju gruntmakšķeres. Bet atsevišķi praktiski nekad, tāpat paralēli gruntenei lietoju vai nu pludiņmakšķeri, vai spiningu
Kas kuram tuvāks Andža Zinu, ka gruntene bieži vien ir viszivīgākā, bet priekš manis drusku par pasīvu. Nevaru sēdēt tikai uz grunteni un klausīties, kad iešķindēsies zvaniņš Paralēli daru vēl kaut ko(vai nu mētāju spiningu vai copēju uz pludiņu).
iisteniiba es jav taads sveetdienas makskjernieks vien esmu ,taadeelj jav patiik taada pasiiva cope,peec gruutaas darba nedeeljas gribas paseedeet pie dabas kruuts un atpuusties.
Es jau ar nē Piedevām man karpu makšķerēšana nepatīk dēļ tā, ka Latvijā karpinieki pārsvarā tikai mērās ar to, kam krutāki rīki un kam dārgākas boilas...tas nav priekš manis! Bet, piemēram, Ventā vai kur citur uz sazāniem varētu kādu dienu pasēdēt
es arī gruntenes piekritējs pie kājas tie krutie karpinieku rīki un boilas,ar copi ir tā ,ka liela loma šeit ir veiksmei ,un arī pliku kartupeli karpa ciena- ne tikai superpuper boilas
Tur jau tā lieta, ka galvenais ir, lai makšķerēšana sagādā prieku. Neatkarīgi no makšķerēšanas rīka vai metodes. Ne jau visi var izmest tūkstošus uz makšķerlietām, pat ja gribētu tādas sev iegādāties
un man vēl patīk ar rokām pa sēkli kur zāles saaugušas ,vasaras tveicē zivis ķert,un te vispār nekādi rīki nav vajadzīgi, taisanas rokas,ķešu kaklā un apavus lai kājas nesagrieztu
Šodien biju aizgājis pirmo reiz šogad ar grunteni. Neredzēju pat nevienu copi Labi, ka biju paņēmis līdz arī pludiņmakšķeri, tad vismaz rudulīšus varēja paķert