Copmani - kā Tu mauc garneli uz āķa? Es cik esmu mēģinājis, man tā lido nost Ar pludiņmakšķeri vēl neko, bet ar grunteni baigi bieži jau iemetienā nolido
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man radās doma lielupē uz dzīvo pasēdēt, bet ar grunteni, esmu sistēmu daudz maz izdomājis, bet nezinu pagaidām kā panākt to kad lai pamanu copi? likt zvaniņu uz auklas vai kāta? vai mēģināt baitrunner'u sadzirdēt? vai maybe ir vēl kāds labs variants?
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
Tukliitis - nu man viens paziņa ķer zandartus šādi! Un rezultāti viņam labi. Ja gaišs, tad skatās pēc spices, ja tumšs, vai liels vējš, tad karina zvaniņu
Nu tā sistēma ir tīri uz zandartiem. Uz viena āķa liek dzīvu maili, bet uz otra asti un tārpus. Kā būtu labāk uz līdaku, es nezinu Domāju, ka var izmantot arī visvienkāršāko iespējamo veidu
Protams, ka līdz 1.jūnijam jāliek zandartiem miers, ne tikai sodu dēļ. Lai iznārsto! Bet vasarā iesaku to uzparikti izmēģināt Ja kaut kur sēdēsi ar fīderi, tad blakus šādu uz zandartiem orientētu uzparikti var iemest. Brekši un zandarti bieži vien ir tuvi kaimiņi ūdenstilpnēs A uz līdakām manuprāt visvienkāršākais variants būs vislabākais. Vienīgi jāuzmin ar pavadiņas garumu, tā lai nav par īsu un arī, lai nepītos. Manuprāt vēlams arī būtu izmantot āķi ar pagarinātu kājiņu. Iespējams divžuburu āķi ar var izmantot, ja vien tur nav daudz šķēršļu zem ūdens, kur brīvais āķis varētu iepīties. Var arī pirms āķa uzlikt nelielu pavadiņu, katram gadījumam, lai nenokož. Jāpaeksperimentē un gan jau viss sanāks Es laikam taisītu šādi:
Kad izdosies noķert pirmo līdaku, tad padod ziņu kas un kā! Ne, asakas!
no kāda materiāla ir pavadiņa starp pretsavērpēju un īso pavadiņu?
Parasta mono aukla, kas ir ar mazāku diametru, kā pamataukla
Quote (Tukliitis)
pretsavērpējs ir domāts tas trīskāršais griezulis?
Tieši tā
Quote (Tukliitis)
kās tāpar stīgu?
Ģitāras stīga, nopērkama jebkurā mūzikas instrumentu veikalā. No stīgas sanāk mazas foršas pavadiņas, kuras izmantoju reizēm arī spiningojot Sīkāk par šīm pavadiņām bija šeit! Mēģināšu vizualizēt savu ideju, kaut gan tā ir tikai teorija Es uz līdakām parasti eju ar spiningu vai pludiņmakšķeri Tātad es laikam sākumā darītu tā: Tikai tur jāpaeksperimentē ar pavadiņas garumu. Sarkanais diegs ir pamataukla. No trīskāršā griezuļa atiet monoauklas pavadiņa, kuras galā ir maza stīgas pavadiņa un āķis ar pagarinātu kājiņu.
Te tuvāk tā pavadiņa un te arī var saprast āķa un pavadiņas izmērus
Nu vismaz kaut kā tā es mēģinātu, kaut gan iespējams, ka stīgas pavadiņas vietā jāliek kāds no elastīgajiem materiāliem, ko līdaka nevar pārkost. Bet pārējo sistēmu es mēģinātu tā Vēlreiz ne asakas!