Tikko kā no cope,biju Gaujā pasēdēju ar gruntenīti uz sapaliem.Copēja labi,izdevās piemānīt 5gb sapalus.Viens gan bija vēl pusaudzis kurš turpina augt,lielākais bija 1,2kg.Laiciņs šodien gan man patikās nebija tas trakais karstums.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Smuks loms!... Es gan 6 diens vakarā Gaujā pie Ādažiem paliku tukšā - viena smuka cope bij, bet ievilka kritušos kokos un prom bij. Iespējams ka sapals, iemauca tā ka zvans pa gaisu aizlidoja gruntenei
Dažas bildes no Ventas copes,nedaudz traucēja lietus vakar,bet piektdienas vakars bija pa pirmo tika nomedītas četras forelītes,brangas raudas un viena vimba.Foreles tika iepakotas folijā un uz oglēm.Ļoti labi tika pavadīts laiks
feeder77 - pa pirmo! Es vakar nedaudz Lielupē pasēdēju ar grunteni - izmirku, nosalu un dabūju tikai divus pličus un vienu podļeššiku Toties kolēģiem Varkalī bija veicies krietni labāk, brekši bijuši gana atsaucīgi!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Vakr visa diena,šodien līdz pieciem vakarā esmu saulē piepūties kā vārīts cīsiņš Cope-nu vienreizēji negatīva,tika izprovēts viss nebij pat plaukstas lielums,kur zivis?Cik aprunājos ar paziņām,copes Lielupē(Jelgavas pusē)nav.
Ne asakas tev,esmu redzējis tās klosteru meitenes,melnas lupatas mugurā ausaine s tarp kājām tici man,nav tur ko ķert.Rīt laižu ar vienu zeperi uz veco krievu karpovņiku Garozas pusē,redzēs kas tur būs
Rīt laižu ar vienu zeperi uz veco krievu karpovņiku Garozas pusē,redzēs kas tur būs
Gaidam atskaiti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pie klostera netikām ,vietas visas aizņemtas Aizbraucām uz Varkali. Laiciņš labs ,cope pašvaka,cilvēku kā vienmēr daudz . No astoņiem vakarā līdz 11 dienā 6 pliči un 1 brekšuks .Ņēma tikai uz slieku. Bet atpūta laba ,ja vien Je6ka nebūtu pamanījies salauzt fīderi uz pusēm
ja vien Je6ka nebūtu pamanījies salauzt fīderi uz pusēm
Kā viņam tas izdevās?