Arī es šo foršo dienu pavadiju pie Gaujas ,vimbas mani šodien ignorēja pieteicās tikai viena no rīta uz naktssliekas 560g svarā.Padienu bija pilnīgs klusums,uz vakarpusi sāka ķerties vēdzelēni,kopumā izdevās noķert 5gb ,protams visi turpina augt lielāki.Jācer kā rīt laiciņš būs tik pat labs kā šodien.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tikko kā no Gaujas,nocopēju visu dienu ,bet rezūltāti krietni labāki kā vakar.Kopumā izdevās piemānīt 8gb vimbas,paturētas tika piecas lielākās.Vislabāk vimbas gribēja baltos tārpus+slieku pušķīts,vai arī mazs gabaliņs garneles+naktsslieka.Diena bija karsta un arī ūdens līmenis krītas labi Gaujā. Priecīgas visiem Lieldienas.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien pasēdēju ar grunteni m.Juglā no 12.00 - 15.00... Brekši klusēja , bet raudas un pliči bija ļoti aktīvi - copes nepārtraukti.. Gadijās arī vien smuka cope - domāju, ka beidzot brekšuks - figu - līdaķele bija pakampusi plicīti, kas bija uzsēdies uz āka, pie paša krasta tik palaida vaļā - laikam baigs pēcnārsta bads šai Finālā 8 raudas un 10 pliči - ēsma makarons + baltais... Būs voblas jātaisa
Apsveicu ar lomu Intruder! Man ar jau pirmās voblas top
Šodien pasēdēju pie Gaujas no 14.30-20.30 izdevās noķērt 4gb vimbas no kurām viena vimbiņa turpina augt,jo nebija sasniegusi izmēru un arī vienu raudu noķēru.Copēju uz gruntenes,ēsmā tika izmantots garneles gabaliņš+naktsslieka.Sīkie gan šodien visu ēda nost.Laiks arī varēja būt siltāks.