Es ar atpakaļ no divu dienu copes Ventā! Vimbas ņēma diezgan labi un par laimi tajā apkaimē parasti makšķernieku nav daudz. Pats paturēju tikai dažas, diezgan daudz atlaidām, bet atpūta pa pirmo - sen nebija tik foršas brīvdienas! Laiks labs, kompānija laba, zivis ķērās....super!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tikko zvanīju kolēģim, kurš ar vēl diviem copmaņiem tagad ir Mēmeles krastā. No pusčetriem rītā līdz šim brīdim uz trijiem ir noķertas 12 mēra vimbas. Paliks viņi līdz vakaram, tad jau vakarpusē atkal sazvanīšu, lai uzzinātu kā ķerās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man čomi šobrīd sēž Lielupes krastā, kaut kur pretējā krastā Baltajai kāpai līdz šim viens ir pievarējis plicīti :D bet vimba laikam jau visa ir saskrējusi stipri augstāk
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Bijām šodien ar Sancho76 Bauskā pie Mēmeles uz vimbām
Mūs laikam bija kāds nolādējis - neķērās ne pa kam! Pa labi no mums ķer, pa kreisi ķer, bet mēs neķeram Nebija jau tā, ka visi baigi vilka, bet tomēr kaut ko vilka. Pa labi no mums viens ar pludiņu 4gb izvilka! Vismaz Sancho vienu mēra vimbu izdabūja, a man pa piecām stundām tikai četras copes un rezultāts 0 Es jau beigās uz tārpiem pūtu pat sliekas aromātu, jo biju izmisumā Vimbas mani piesmēja pa pilnu programmu Te Sancho vimba
Jā kaut kas riktīgi nebija, bet nu vismaz vienu lai galīgi kaunā nekristu pa abiem izvilkām Galvenais ka paspējām abus hobijus, i parakties, i pacopēt, a pārējais ir štrunts, būs ko atcerēties vecumdienās
Šodien pasēdēju Daugavā netālu no Ķengaraga.. no plānotās meŗķauditorijas ( breksis) pieteicās tik viens eksemplārs - tas pats tik tāds pusbreksis Pārējais loms - 6 raudas , plicis un viena zemmēra vimbiņa... Interesanti ka gandrīz katrā izvilkšanā kā pasažieri piedalījās vēži... tiešām nezināju ka Daugavā ir tik traki ar vēžiem