Slokas apkartnē kaut kāds panikums. Asaru maz un mazi, līdakas ari gariem zobiem ņem Aizvakar gan vienu 2,6kg izmānīju, pie kam gar pašām zālēm no sekluma
Vakar paciemojos Liepājas ezerā.No 5.00-11.00 Norma saķerta un kā īstam gaļeniekam uz laivu garāžu braucot vēl viena nocopēja un tā riktīgi līdz žaunām,nācās ņemt:) Jā ezers varen pasekls:) vēlamais dzīļums vizulim 20cm. un mazāk. Desmit copes,sešas mājā pārējās paaugties.Izmērs ~1-1.3 nu un bonusā trīniece,tik kaut kā mazaktīva tā bij, laivā tik spirināties īsti sāka.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Buļļupē pēdējās reizes asari labi ņem, bet izmērs līdz 200gr. Bet pa reizi kilogramus 3 var saķert diezgan viegli. Vislabāk mazi tvisterīši, vai vēl labāk, ja pavada sien virs svina un ar tas pats tvisterītis, vai arī slieka.
Labdien. Es te pilnīgi jauns un arī kā makšķernieks jauns...:) Vai ir kāda grāmata par zivīm ( apraksti ) un kaut kādi materiāli par visām makšķerlietām...ko ar ko ķert , kā zināt kādus makšķerkātus, kādas spoles...u.t.t Jautājums jau laikam utopisks, bet...nepaprasīsi, neuzzināsi... Paldies
man liekas, ka vislabāk skatīties copes raidījumus. tur tomēr izskan dažādi viedokļi, jo viens absolūti pareizais neeksistē un tādas mūsdienīgas grāmatas nezinu. ej tik cauri visiem NG makšķerēšanas noslēpumiem, kur par spiningošanu runā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Vakar biju aizbaraucis uz copi lidakas paslanit bet beigas no lidakas ne smaksas.Tad velak sapratu ka naw tolka kert to lidaku pargaju uz asariem uzliku rotieri un negaiditi panema 4.5kg mezavimba.To es gan nebiju gaidijis:)