Eidi - nu man Gauja pirmo reizi dāvāja līdakas. Parasti es tur tikai mānekļus aprauju vai kādu ašuku dabūju. Ar spini. Uz grunteni un pludu esmu ticis arī pie citiem lomiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aizbraucu uz stundiņu Daugavā pamētāt. Pirmo pusstundu džigoju un nebija ne copes, vēlāk uzliku nelielu rotinu un pastaigāju gar Daugavmalu un trīs asarus izmānīju. Trešais gan bija vismonstrīgākais! Bet forši tāpat, pa pusstundu trīs asari un gribulis nosists, tagad var bez copes līdz nākamajām brīvdienām! Visi asari peld tālāk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tā kā nebiju ticis vairāk kā trīs nedēlas uz copi,tad šovakar nevarēju nociesties un aizlaidu uz Gauju no krasta paspiningot.Neko jau dižu nenoķēru, bet vienu zemmēra līdaciņu izdevās paskolot kura bija iekārojusi gumijas zivtiņu.Kārtējo reiz pārliecinājos ka copējot ir forši pavadīt laiku.
Spulgits pirka tādu vai līdzīgu. Uz gruntenes viņam virsū uztīta un nav ne vainas. Spiningam es laikam gan neriskētu tādu likt, bet iespējams, ka arī spiningošanai der
Pagaidi, Spulgits parādīsies, tad pateiks pats, ko domā par šo auklu
Sveicināti! Vēlējos kko konkrētak uzināt par pītajām auklām, un konkrēti par šo eksemplāru -
Cik makšķernieku tik viedokļu !!!!! Tāpēc jautājums vietā Izvelc kopsaukumu un būs okyyyy :)Es personīgi šo nepirktu,jautājums kāpēc??? Nepatīk vienkārši tie japāņu,ķīniešu hiroglifi Un vispār kam tu domā to auklu pielietot????Ne visur der pītā vai otrādi
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nu spectra ir dzirdēta. Nav laikam krutais gals, bet gruntenei noteikti ok. Par špini nezinu, jo mētāju maz. Sen atpakaļ man špinim bija mono aukla ap 0.25-0.28. Visās zaļās izvilku, nekāda vaina. Tad sākās pīto auklu epopeja, bet labo auklu dārgumu nespēju pavilkt, tāpēc ja vajag mētāt, tad metu to pašu powerpro.