[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
martiDatums: Otrdiena, 18.06.2013, 09:59 | Ziņa # 1336
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
atskaite laba! ja alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

spulgitsDatums: Otrdiena, 18.06.2013, 11:20 | Ziņa # 1337
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Aigar,labs ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

eidisDatums: Trešdiena, 19.06.2013, 19:29 | Ziņa # 1338
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Superīga atskaite. :)
Nevaru izturēt tikai, ka visi stāsta par labiem lomiem Gaujā, bet pats netieku uz savām vietām. :D

Tight lines!

parcopiDatums: Trešdiena, 19.06.2013, 21:46 | Ziņa # 1339
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Eidi - nu man Gauja pirmo reizi dāvāja līdakas. Parasti es tur tikai mānekļus aprauju vai kādu ašuku dabūju. Ar spini. Uz grunteni un pludu esmu ticis arī pie citiem lomiem :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Sestdiena, 29.06.2013, 19:28 | Ziņa # 1340
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Aizbraucu uz stundiņu Daugavā pamētāt. Pirmo pusstundu džigoju un nebija ne copes, vēlāk uzliku nelielu rotinu un pastaigāju gar Daugavmalu un trīs asarus izmānīju. Trešais gan bija vismonstrīgākais! speks
Bet forši tāpat, pa pusstundu trīs asari un gribulis nosists, tagad var bez copes līdz nākamajām brīvdienām! ja
Visi asari peld tālāk fish

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

copmanis78Datums: Trešdiena, 10.07.2013, 23:26 | Ziņa # 1341
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Tā kā nebiju ticis vairāk kā trīs nedēlas uz copi,tad šovakar nevarēju nociesties un aizlaidu uz Gauju no krasta paspiningot.Neko jau dižu nenoķēru, bet vienu zemmēra līdaciņu izdevās paskolot kura bija iekārojusi gumijas zivtiņu.Kārtējo reiz pārliecinājos ka copējot ir forši pavadīt laiku. alus

Pielikumi: 0533940.jpg (113.0 Kb) · 7149672.jpg (118.5 Kb)

RaichaDatums: Ceturtdiena, 11.07.2013, 00:26 | Ziņa # 1342
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
copmanis78, ja

spiikotajsDatums: Otrdiena, 23.07.2013, 19:28 | Ziņa # 1343
Komentāri: 6
Reputācija: 0
Sveicināti! Vēlējos kko konkrētak uzināt par pītajām auklām, un konkrēti par šo eksemplāru - http://www.ebay.co.uk/itm....iewItem

ir kāds saskāries, ir laba/slikta?
vai tomēr neekonomēt un panemt vietējo no veikala pa 15ls?

parcopiDatums: Otrdiena, 23.07.2013, 19:34 | Ziņa # 1344
Multimakšķernieks
Spulgits pirka tādu vai līdzīgu. Uz gruntenes viņam virsū uztīta un nav ne vainas. Spiningam es laikam gan neriskētu tādu likt, bet iespējams, ka arī spiningošanai der :)

spiikotajsDatums: Otrdiena, 23.07.2013, 19:40 | Ziņa # 1345
Ir vēlme iemēģināt, paņemt 300m uzmaukt daļu uz gruntenes un daļu uz spininga, baigi dargi tomēr tie 15ls par 120m pītas auklas vietējā veicī!

parcopiDatums: Otrdiena, 23.07.2013, 19:53 | Ziņa # 1346
Multimakšķernieks
Pagaidi, Spulgits parādīsies, tad pateiks pats, ko domā par šo auklu :)

spulgitsDatums: Trešdiena, 24.07.2013, 15:57 | Ziņa # 1347
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (spiikotajs)
Ir vēlme iemēģināt, paņemt 300m uzmaukt daļu uz gruntenes un daļu uz spininga, baigi dargi tomēr tie 15ls par 120m pītas auklas vietējā veicī!

Aukla priekšs gruntenes ir ok,domāju spinim arī būtu normāli.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

J0nisDatums: Trešdiena, 24.07.2013, 18:36 | Ziņa # 1348
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (spiikotajs)
Sveicināti! Vēlējos kko konkrētak uzināt par pītajām auklām, un konkrēti par šo eksemplāru -

Cik makšķernieku tik viedokļu !!!!! Tāpēc jautājums vietā plaude Izvelc kopsaukumu un būs okyyyy :)Es personīgi šo nepirktu,jautājums kāpēc??? Nepatīk vienkārši tie japāņu,ķīniešu hiroglifi :D Un vispār kam tu domā to auklu pielietot????Ne visur der pītā vai otrādi :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Trešdiena, 24.07.2013, 18:37

spiikotajsDatums: Ceturtdiena, 25.07.2013, 18:47 | Ziņa # 1349
doma ir uzmaukt spiningam, bet bailes ka iegrabšos sūdā un galu galā nāksies pirkt pa 15 lašiem :)

Ziņojumu laboja spiikotajs - Ceturtdiena, 25.07.2013, 18:48

BorodaDatums: Ceturtdiena, 25.07.2013, 18:57 | Ziņa # 1350
Grupa: Dzēstās
Nu spectra ir dzirdēta. Nav laikam krutais gals, bet gruntenei noteikti ok. Par špini nezinu, jo mētāju maz. Sen atpakaļ man špinim bija mono aukla ap 0.25-0.28. Visās zaļās izvilku, nekāda vaina. Tad sākās pīto auklu epopeja, bet labo auklu dārgumu nespēju pavilkt, tāpēc ja vajag mētāt, tad metu to pašu powerpro.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv