[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
martiDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 21:07 | Ziņa # 1291
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ķīsītī ašuks iznārstojis. tukšs un ēdelīgs :)
es tik drusku nokavēju brokastlaiku, būtu vēl labāk gājis.
a bet pusdienas galdu neatradu :(

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 21:16 | Ziņa # 1292
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
kaimiņš no čīšezera jau vairākas dienas pēc kārtas nes mājās līdakas. esot bez ikriem. ņemot lopā...

BorodaDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 22:03 | Ziņa # 1293
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
kaimiņš no čīšezera jau vairākas dienas pēc kārtas nes mājās līdakas. esot bez ikriem. ņemot lopā...

Loģiski. :) Pajemies pa savu pusi, pa līčiem. Tad arī dabūsi. :)

martiDatums: Piektdiena, 17.05.2013, 10:48 | Ziņa # 1294
Estēts
šorīt atkal kaimiņš vienu mēru no ezera atstiepa. viens mērs esot notinies. paši vainīgi bijuši. negribējies ar uztveramo tīkliņu čakarēties. bet neesot pārdzīvojuši :)
a es. a es neko! man nemaz neskauž. tagad sūdi jāizsūc un jāgatavojos nedēļas nogales pļaujai alus

ZivnieksDatums: Piektdiena, 17.05.2013, 11:28 | Ziņa # 1295
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
es rīt no rīta laidīšu...starts plānots 4:00 aizlaidīšos līdz juglas ezera kanālam un no turienes lēnu gaitu nākšu atpakaļ gar sužu krastu un čamdīšu seklumus...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

AdamovietisDatums: Piektdiena, 17.05.2013, 15:02 | Ziņa # 1296
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 44
Reputācija: 0
Pēc pusstundas uz copi!Visas līdakas manas! dance dance prieks

Keša, gaidi zivis!

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 17.05.2013, 21:26 | Ziņa # 1297
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Sveikiņi ,bildīšu nebūs ,mani profi Balto nesabaidija(9 un 7gadi),tomēr vienu iznācienu sagaidija.šnapijs uz āķa nepalika (Rūta 7gadi) un papildus paspēja nošņāpt manu blakus esošo auklu.Pašam pasākuma laikā divi zemmēri un divi vēlāk vakarā Tā nopietnāk sezonu atklāju Lielupē uz četrām stundiņām-bija tīri ok-sešas copes,trīs paņēma fraciņu un viens ap 1,7kg šnapijs aizceļoja vakariņām.Dzīve bikiņ sagriezusies ačgārni,bet gan jau arī manā miskastē iespīdēs saules stariņš.gan jau lūriņu šeit iemetīšu svilpo

esmu tur,kur neķeras:).

AdamovietisDatums: Sestdiena, 18.05.2013, 17:31 | Ziņa # 1298
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 44
Reputācija: 0
Vakar biju copē.Par visu vakaru tikai viena zemmēra.Mājās atgriezos tikai īsi pirms negaisa.Laikam tas arī ietekmēja copes rezultātu.Bet nekas, mēģināšu vēl zivs

Keša, gaidi zivis!

parcopiDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 00:17 | Ziņa # 1299
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien ar copes kolēģi Kasparu bijām foreles meklējumos. Neatradām! :D
Rīts sākās ar to, ka Kaspars jau bija piebraucis pie manas mājas un mani uzmodināja ar otro reizi, kad man zvanīja. I ta ar grūtībām, jo iepriekšējā dienā bija labi pasēdēts un pagulēts bija gaužām maz :D
Bet nu ātri atradu ultravieglo spini, paķēru zābakbikses, mānekļus un pēc kādām 10min jau biju lejā un ceļš varēja sākties. Pa ceļam benzīntankā tika iepirkts nedaudz paēst, kafija un boržomi ūdens. Drīz vien jau jutos labi un tīri ņiprs.
Jau bijām kādu gabalu nobraukuši, kad Kaspars piestāja, jo bija kaut kāda dīvaina skaņa. Izrādās aizmugurējā ritenī iedūrušās plaķenes....jā, jā - tieši plaķenes! :D
Zapaska bija, bet izrādās donkrats sabojāts, griežas uz vietas. Sazvanījām servisu no netālu esošās apdzīvotās vietas, tad pēc kāda laika atbrauca divi čaļi ar normālu donkratu un ritenis tika nomainīts. Tālāk ceļu turpinājām bez starpgadījumiem. Pie pirmā vietas bijām ap 12:00.....īstais laiks lai sāktu meklēt foreles :D
Karstums labs un zābakbiksēs vēl jo labāks :)
Pirmajā apstāšanās vietā upe visur bija nesen nostaigāta, un likās vispār kā izmirusi, pat mailes nemanīja :)
Pārbraucām uz tās pašas upes citu posmu. Tur staigāts nebija, bet upe tāpat izmirusi un neredzējām ne copi, ne kādu zivi vispār :D
Tad pārbraucām uz vēl citu posmu. Meklējot kur var tikt pie upes, apstājāmies mežā, lai saprastu kur jāiet. Stāvam, runājam, te pēkšņi mums blakus sāk skriet liels zaķis. Izrādās viņš visu laiku ir bijis mums blakus un beidzot viņa nervi neizturēja un viņš izdomāja bēgt. A mēs viņu pirms tam pat neredzējām :D
Trešais upes posms bija galīgi garām, bet nu nogājām paredzēto maršrutu un tad izštukojam pārcelties uz citu upi. Domāts-darīts! Pēc kāda laika jau bijām pie citas upītes. Pēc manas gaužām mazās pieredzes foreļošanā, šis upes poms neizkatījās pēc foreļupes :D
Bet atbraukts ir, tad jāapstaigā. Jau otrajā metienā man kaut kas paņēma. Es domāju, ka forele, jo manīju baltu it kā ūdenī, bet izrādījās tas bija mazas līdaciņas vēders, kas pazibēja. Noķēru mazu līdaciņu, kamēr to laidu vaļā, Kaspars arī uzbļauj, ka mazu līdaku noķēris. Nofočēju vienu, otru - abas atlaidām. Metu iekšā - atkal ir! Atkal tkpat maza līdaciņa. Iespējams tā pati, ko atlaidu, bet varbūt arī nē. Nezinu. Nu vismaz kaut kas, vismaz bijām sajutuši copi! :)
Vēl nedaudz pavazājāmies pa to upi un tad braucām vēl uz citu, jau lielāku upi. Upes skaista, kaut kādas zivis upē arī varēja manīt, bet kāroto foreli tā arī neieraudzījām. Pat zemmēru ne. Pat izgājienu ne. Nostaigāts bija gana daudz copēts no 12:00-19:30, bet tā arī pie foreles netikām. Laikam tomēr vaina meistarības trūkumā :)
Bet nu pozitīvu emociju un iespaidu netrūkst. Dabas skatus varēja baudīt pēc sirds patikas, zvēru pēdas pie upes vienkārši vairumā.....stirnu arī manījām......nu a kādu foreli ieraudzīsim varbūt nākamreiz, bet jau pavisam citā upē visticamāk.
Divi secinājumi pēc šodienas copes tomēr ir. Jāiepērk atlokāmie zābaki, savādāk zābākbiskēs kule sut :D
Un jāņem līdz rezerves krekliņš, ko pēc copes un noskalošanās uzvilkt sausu un tīru.
Ne asakas visiem!
Pielikumā šodiena bildēs! ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 11:32 | Ziņa # 1300
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Jāiepērk atlokāmie zābaki, savādāk zābākbiskēs kule sut :D

Es jau nopirku. Tieši tāpēc. :)
Labs stāsts, Aigar! ja

J0nisDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 19:39 | Ziņa # 1301
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Ar tām plaķenēm stāsts no sērijas (Očevidnoje ņeverojatnoje ) :) Kā to var dabūt gatavu Nu pastaiga jums vismaz izdevās ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

copmanis78Datums: Svētdiena, 19.05.2013, 20:09 | Ziņa # 1302
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Šodien atklāju spiningošanas sezonu, sešas stundas ar laivu pa ezeru nobraukājos.Izmēģināju dažādus mānekļus,bet nekā.Sāka jau ducināt pērkons un jau gandrīz nolēmu ,ka šodien jāmet miers ,kamēr vēl nav uznācis negaiss.Bet tomēr vienu līdaciņu izdevās man izmānīt 1,2kg uz rotiņa.Laiciņš no rīta labs ,vēlāk gan izliju riktīgi,bet kopumā forši pavadīta diena uz ūdens. alus

Pielikumi: 4183377.jpg (151.8 Kb) · 4535189.jpg (89.0 Kb)

RaichaDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 21:38 | Ziņa # 1303
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
parcopi, ja labi pavadits laiks

RaichaDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 21:38 | Ziņa # 1304
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
copmanis78, ja

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 20.05.2013, 00:51 | Ziņa # 1305
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Baltā konkurenti,šoreiz tukšā....

AM 4.15,gaidam transportu.....kavējas.

Labi,ka kompanjons prot airēt svilpo

Kaučkas ķeras..

Bik rupāka taada
Pielikumi: 0694764.jpg (146.7 Kb) · 3286164.jpg (72.7 Kb) · 1301177.jpg (61.9 Kb) · 6083186.jpg (93.8 Kb) · 5738410.jpg (79.2 Kb)

esmu tur,kur neķeras:).

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Pirmdiena, 20.05.2013, 01:00

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv