[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
uldeensDatums: Svētdiena, 12.05.2013, 22:03 | Ziņa # 1276
Grupa: Savējie
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (kristsKG)
. Es vēl saprotu rudenī - kad līdakas jau izteiktāk ir izlīdušas no zālēm un ir jau lielākos dziļumos, bet braukt pa krasta kanti un velcēt, laikā, kad var smuki mētāt un vērot līdaku iznācienus uz vobleriem, gumijām u.c.... tas ir man aizraujošak. Bija pāris tādi skaisti vilnīši, kas iespējams bija pat lielāki nekā mana 9niece. KATRAM SAVS!

Tur es tev piekrītu

kristsKGDatums: Svētdiena, 12.05.2013, 23:31 | Ziņa # 1277
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
rendzis, viegls/mazāka testa titāns vai stīga. izmantoju abus. Savrīgi lieki nenogruzīt mānekli.

eduksDatums: Pirmdiena, 13.05.2013, 10:47 | Ziņa # 1278
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Arī ar bračku un draugu atklājām sezonu. Daudz zemmēru, bet 5-as ko mājās vest salasīju. Bračkam 3, toies viena 3,65 kg. Draugam 4-as un 5 baigie shodi - špļaudījās uz velna paraušanu :D ... Tagad jānoēd līdz atvestās (aicinu ciemiņus :D ) un jākaļ plāni vēl kādam braucienam - savādāk man kaut kā vienmuļi bija - draugam lielo shodi, bračkam viena visai cinījama laivā, a man bez pārsteigumiem - viss kas ķērās praktiski tika arī izvilkts, bet gribās jau arī bikīt adrenalīnu.
P.s. un nākamreiz diez vai vairs došu bračkam savu iecienīto šūpiņu, kurš, diemžēl, tik 1 eksemplārā palicis :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

rendzisDatums: Pirmdiena, 13.05.2013, 19:54 | Ziņa # 1279
Komentāri: 107
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Par titanu ta ka butu skaidrs, bet stiiga butu ''self made''?

Ezīt's dedzin kūl', zaķīt's act a fool!

dadziicDatums: Pirmdiena, 13.05.2013, 23:37 | Ziņa # 1280
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (rendzis)
bet stiiga butu ''self made''?

Nu var jau pats taisīt, bet var arī nopirkt. piem. te: http://www.eurolure.com/lat....tip=243

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

rendzisDatums: Otrdiena, 14.05.2013, 00:26 | Ziņa # 1281
Komentāri: 107
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
o! Danke!

Ezīt's dedzin kūl', zaķīt's act a fool!

martiDatums: Otrdiena, 14.05.2013, 11:21 | Ziņa # 1282
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šorīt kaimiņš ķīsītī vienu mēru priecīgs izcēla un mājās secinājis, ka vēl pilna ar ikriem :(

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 14.05.2013, 11:26 | Ziņa # 1283
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man ar liekas, ka ķīsī viss vēl tikai notiek...baaaaaaigais klusums...es gan vakarā pēc darba aizskriešu maili papeldināt un pa seklumiem ko nebūt uzraustīt..

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 14.05.2013, 11:39 | Ziņa # 1284
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
man ar liekas, ka ķīsī viss vēl tikai notiek.

Nu nezinu gan, kaut kā neticās nene
Un ar ikriem man ir trāpījušās līdakas arī vasaras vidū. Tā ir vnk kaut kāda novirze no normas...

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 14.05.2013, 11:59 | Ziņa # 1285
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
nu bet no visiem kaimiņiem kas ir bijuši, labi jā kāds ir atbraucis ar mēra zivi - tas ir kopš maija sākuma!!! pa ka'dam zemmēram daudzi ir atraduši, bet tas arī viss...neticu, ka viņas jau ir iznārstojušas, pierijušās un tagad guļ... Jurčiks šodien līdz šim brīdim pat copi nav redzējis, divatā dragājot pa seklumiem, kantēm un visur citur...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

eduksDatums: Otrdiena, 14.05.2013, 12:17 | Ziņa # 1286
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
nu bet no visiem kaimiņiem kas ir bijuši, labi jā kāds ir atbraucis ar mēra zivi - tas ir kopš maija sākuma!!! pa ka'dam zemmēram daudzi ir atraduši, bet tas arī viss...neticu, ka viņas jau ir iznārstojušas, pierijušās un tagad guļ... Jurčiks šodien līdz šim brīdim pat copi nav redzējis, divatā dragājot pa seklumiem, kantēm un visur citur...

Tur kur es ķēru, tur paspējušas nonārstot, pierīties/taukus uzaudzēt un tagad visas atkal tukšas - briest nākamajam žora uzplaiksnījumam :) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

BorodaDatums: Otrdiena, 14.05.2013, 12:56 | Ziņa # 1287
Grupa: Dzēstās
Kur es biju, tur 2 aptaustījām, ne miesa. ne gaļa. Atlaidām baroties.

parcopiDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 17:01 | Ziņa # 1288
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biju!

Noķēru!
1200gr, 57cm
Pielikumi: 9331873.jpg (222.9 Kb) · 8395927.jpg (430.2 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 20:45 | Ziņa # 1289
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
aigar, apsveicu!
es arī biju. nedabūju to, bet kaut ko jau dabūju.
kilograms tīrās asaru filejās sanāca :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 21:03 | Ziņa # 1290
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
kilograms tīrās asaru filejās sanāca :)

Asars pavasarī ir traks. Ēd nočņikus, kaut gan puncis pilns ar ikriem. Vienu 300+ dabūju arī Mēmelē. Ja ziemā šamie trāpītos..... eh. Lielupē uz līņiem sēžot var token skaistuļus dabūt, vismaz uz puskilo. Parasti, ja ir iespēja laižu atpakaļ, bet ierij šie līdz vienai vietai.....

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv