Bet man ir jauns bleķis. Nezinu gan, kad iemetīšu... Varbūt septemberī taisām vienkārši copi, bez noteikumiem. Lieto visu, kas atļauts? Ap 20-25 datumu.
11. maija atklāšana Sausajā Daugavā. Vēl saule nebija aususi, kā 75 cm jau klēpī! Nosvēru - 2,9 kg. Uzklupa Maxītim 5 m no laivas. Sekoja garš skrējiens, un pēc neilgas cīņas pēcnārsta zaļsvārce gozējās objektīvam. Šī atbrauca līdz uz mājām.
Uzbruka arī mazākas.
Orbit bez cukura no ZipBaits
Kupraiņi izbadējušies krīt virsū pat MaxRap 13cm.
Sausajā nav tādi murdi kā Vecdaugavā, toties ir!
Ko tik visu nevar iemantot...
Paldies par fotosesiju! Peldi mājās, un pasauc vecmāmiņu!
Kopumā diena izdevusies. Kopā laivā tika ieceltas 6 līdakas un 3 asari. Laivas bija apmēram 50. Ļoti daudzi sūkstījās, ka neķeroties. Reti kuram vispār bija kāda mēra līdaka.
Iesācējs, nu es viņas esmu paskolojis, mož tagad tā vairs neuzvedīsies.
Pašam vakar cope ļoti forša un jautra, tik diemžēl nav īpaši daudz foto mirkļu... uzlaboju arī savu personīgo līdakas rekordu - 9150 g ! Kopumā ap 20+ mēriem. Uz mājām aizbrauca tik viena ap 1.3- 1.4 kg! Pāris bildes ir Oltes nomad.lv makšķerēšanas blogā.
jā sākam gatavoties! Grūti vēl skaidrus secinājums izdarīt vēl pāris dienas jāpavada tajā ūdenī. Šādas tādas idejas ir, vēl šo to gribās pārbaudīt un tad jau manīs, kas un kā :)! Vakar tiešām ķērās. Es tik brīnos par tiem, kas pat maijā velcē... bet nu katram savs
Baltais62, piedod, bet nav tādas vēlēšanās. esmu to agrāk drusku darījis - nesaku, ka māku, bet jebkurā gadījumā pierunāt trofejnieci mētājot, man ir daudz lielāks prieks nekā uz velci. Ir gadījušās... Es vēl saprotu rudenī - kad līdakas jau izteiktāk ir izlīdušas no zālēm un ir jau lielākos dziļumos, bet braukt pa krasta kanti un velcēt, laikā, kad var smuki mētāt un vērot līdaku iznācienus uz vobleriem, gumijām u.c.... tas ir man aizraujošak. Bija pāris tādi skaisti vilnīši, kas iespējams bija pat lielāki nekā mana 9niece. KATRAM SAVS!